Co się stało z Carol,umarła?bo raczej nie pokazali sceny jej śmierci ani jej znalezienia,czy
zaginęła ?wie ktoś?
Jeszcze nie wiadomo, czy zginęła. Grób jest symboliczny. Może się jeszcze znajdzie.
Kwestia Carol była poruszana już dziesiątki razy. Poczytaj inne tematy, zamiast zakładać kolejny. Ciało nie zostało odnalezione, więc istnieje duże prawdopodobieństwo, że zyje. Narazie wiem tyle co Ty. Nie mam niestety dostępu do scenariusza, żeby wiedzieć jakie plany mają twórcy wobec tej postaci. W najbliższych odcinkach wszystko powinno się wyjaśnić.
Jeśli oglądaliście zwiastun 6 odcinka to w momencie gdy Maggie celuje do kogoś z broni przyjrzyjcie się dobrze do kogo. Fakt że widać tylko zarys ale są to krótkie w połowie siwe włosy i wydaje mi się że w następnym odcinku ujrzymy Carol ^^ Tak więc mam nadzieję ze to ona bo bardzo bym chciała aby wróciła :D
Nie wydaję mi się żeby Maggie celowała do Carol. Bardziej prawdopodobne, że wybierze się na dalsze poszukiwanie pożywienia dla dziecka i spotka kogoś od Gubernatora. Może to Merle? Ja również mam nadzieję, że w następnym odcinku dowiemy się co z Carol.
Oj może ją zaskoczyła i na chwilę celowała do niej z broni. W końcu oni myślą że Carol nie żyje ;D Ale wiem również że moja teoria jest mało prawdopodobna po prostu lubię mieć nadzieję ^^ Oby po prostu jak najszybciej wróciła :)
Ja również mam nadzieję, że Carol żyję. Polubiłam ją i uważam, że w tej postaci drzemie ogromny potencjał. W zapowiedziach do nastepnego odcinka widać jak Daryl znajduje nóż Carol w głowie zombie. Prawdopodobnie dojdą do wniosku, że może jednak przeżyła i błąka się gdzieś po więzieniu. Zapewne zaczną jej szukać i może znajdą ją żywą. Oczywiście to są tylko moje przewidywania:) Jak będzie naprawdę, zobaczymy.