Ewentualnie może być to duża rodzina cyganów. Skoro lubią sobie podjeść trochę z psa, to dlaczego mieli by nie spróbować ludzkiego mięsa?
Jak już zostając przy tym psie to pewnie chińscy cyganie, bo tak jak my schabowego to oni na obiad pieczonego psiaka przyrządzonego przez ukraińską zombie-służbę domową...
Nie mam bladego pojęcia o co Ci chodzi. Nie chcę być nie miły, ale po jaką cholerę założyłeś ten temat?
Dołączam do nieogarniętych...
Ale żebyś spał East -Judas po nocach odpowiem;
Na Twój temat ; Czyżby zombie to nie byli zombie
- nie to byli gumisie lub cokolwiek przyjdzie Ci do głowy oglądając ten lub inny film o zombie
Twój post ; Tak się zastanawiam, bo przecież...
-mam dużo czasu więc zadaje głupie pytania i zawsze znajdzie się ktoś komu odpisze że nie ogarnia tematu
Moja i moich znajomych którzy przeczytali ten wątek propozycja dla Ciebie w/g Twojego toku myślenia;
-Zamiast zakładać taki temat i zarzucać innym że nie ogarniają....zacznij grać w bierki elektryczne lub szukać części zamiennych do misek kuchennych..doznasz większych odkryć.
(Mam tylko nadzieje że ...zrozumiesz ...znaczy.....ogarniesz).
Sorry ale nie oceniałem Ciebie ..tylko Twoje postępowanie,
ale sam TERAZ ubliżyłeś wszystkim którzy nie zrozumieli Twojej wypowiedzi.
Apropos biedy umuysłowej;
tzw Żart jest wtedy gdy dwie strony z tego się śmieją -jakoś nie zauważyłem czytając ten Twój post abym był jedyny w swojej opinii i nie widzę żebyś sprostowałeś gdy ktoś odczytał źle Twoje intencje..
A jeśli komuś ubliżasz to nie jest żart .......tylko szyderstwo.
Apropos w realu to tylko upośledzony umysłowy śmieje się sam z swojego żartu....
prostak lub po prostu gówniarz ...czyt. niedojrzały .
W żartach nikomu i nigdy się nie ubliża...Panie wykształcony i wychowany człowieku...
Żal mi Ciebie....zresztą szkoda pisania...
Jeśli już mamy rozmawiać na poziomie (jakimś) to ci powiem, że to nie był żart tylko była to kpina. Natomiast ty wcześniej zacząłeś żartować z mojej osoby (postępowania, persony, jeden uj) i to nie było miłe. I tak na marginesie, bieda umysłowa nie oznacza osoby upośledzonej, tylko oznacza osobę o mniejszych horyzontach i mniejszych zasobach inteligencji. ;) Nie rozumiem twoich wypowiedzi, bo nie mają ładu i składu... Co chciałeś mi udowodnić? PowiedziaŁAAAAAAAAAM, że nie ogarnąłeś konwencji tego tematu, a ty się rzucasz jak płotka. Jak ogarniesz o co mi chodziło, to napisz, przeproś i daj znak pokoju. ;)
Także zupełnie nie zrozumiałam, o co Ci chodzi i jaki sens ma zakładanie tego tematu, ale muszę przyznać, że Twój wątek wywołał u mnie uśmiech od ucha do ucha x).