Najlepsza: definitywnie Andrea/Merle
Najgorsza: bez dwóch zdań Tyreese/Gubernator
Dodałbym jeszcze kilka podkategorii:
Największy zawód: Daryl/Michonne
Najbardziej irytująca: Glen/Milton
Co do tych podkategorii:
Największy zawód: Daryl (na tę chwilę)/Tyreese
Najbardziej irytująca: Carol/Glenn
Stał się nudny, stracił charakter, został zmarginalizowany do roli maskotki, która stoi z boku i ładnie wygląda.
Najlepsza: Deryl i Glenn
Najgorsza: Carl - jak ja tego dzieciaka nienawidze, sam bym go zabił
Najlepsza: Hershel/Dale/Merle
Najgorsza: Gubcio/Beth
Największy zawód: Daryl/Tyreese/Michonne
Najbardziej irytująca: CARL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! MUHAHAHHAHAHAHHAHŁAHŁAHŁAHŁAHŁAHŁAHŁAHŁAHŁAHŁAHŁAHŁAHŁAHŁAHŁAHŁAHŁAHŁAHŁAHŁAHŁAH ŁAHŁAHŁAHŁAHŁAHŁAHŁAHŁAHŁAHŁAHŁAHŁAHŁAHŁAHŁAHŁAHŁA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!
Najlepsza: Daryl
Najgorsza: Lori (Jestem już w połowie drugiego sezonu i od 5 odcinków modlę się, żeby ten następny był jej ostatnim)
Najlepsza: Daryl/Merle
Najgorsza: Carol
Największy zawód: Tyreese
Najbardziej irytująca: Andrea/Milton
Najlepsza: Merle
Najgorsza: Carl
Największy Zawód: Michonne, Tyreese i Daryl (Co do tego ostatniego to tylko 3 sezon)
Najbardziej Irytująca: Lori
Najlepsza: Merle/Hershel
Najgorsza: Tyreese
Największy zawód: Daryl (dotyczy sezonu trzeciego).
Najbardziej irytująca: Glen/Carol
Najlepsza: Rick \ Daryl
Najgorsza: Lori, Andrea(ślepa idi***a), Carl (w życiu bym temu smarkaczowi nie dał broni, tym bardziej tak sobie pogrywać)
Największy zawód: Gubernator (jak można zabić taką armie, miał ją na swoje skinienie, a zaprzepaścił taką szanse)
Najbardziej irytująca: Glen (ostatnie odcinki 3 sezony, jak Rick szukał duchów, nagle odważny Glen chciał przejąć władze bezmózg) i Carl
Najlepszą będzie oczywiście Daryl. Zakochana w nim jestem odkąd się pojawił. Bardzo lubię też Glenna, chociaż czasami go nie rozumiem. Merle jest bardzo ciekawy, a w ostatnim odcinku pokazał zajebistą postawę.
Najgorszymi postaciami są Lori, Andrea :)
Najlepsza: Carol/Andrea
Najgorsza: Shane
Największy zawód: Beth
Najbardziej irytująca: Daryl
Najlepsza: Merle/ Carl (nie wierzę, że to piszę)
Najgorsza: ANDREA/ Lori
Irytujący są wszyscy oprócz Merla, Hersha i Carla w tym sezonie
Największym zawodem jest sam serial :<
Najlepsza postać: gubernator (nie abym usprawiedliwiała co robi, po prostu mnie bawi) a tak po za tym wszystkim kibicuję w sumie. No Lori mnie wnerwiała ale potem było mi jej szkoda, no i Glenn mnie ostatnio wnerwiał.
Najgorsza postać: hmm, nie mam :D, no trochę Carl jest taką postacią, no ale tu po prostu mam ochotę tylko mu tyłek przetrzepać :D
nie mogę się zdecydować na jedną osobę, niech będą więc trzy:
najlepsza postać : Shane, Daryl i Merle.
najgorsza postać : Carol..Andrea i Gubernator.
Najlepsza (i najprzystojniejsza): Daryl
Najgorsza (i pierwsza do odstrzału): Dzieciak Rambo, czyli Carl
Najlepsza: Hershel, Magie, Carol, Michone
Najgorsza: Shane, Gubernator, Bob, Merle