Tyle argumentów to może podać zombie. I znów kolejny zbędny temat zaśmiecający forum. Czy nie można było tego napisać choćby na tę chwile niżej. Nie bo po co ?
Robisz co najmniej 4 taki sam temat jak te niżej tylko twój nic ,a nic nie wnosi do forum.
kazdy ma prawo zalozyc temat jaki chce. a ty zamiast omijac to wchodzisz i zostawiasz swoj komentarz. i kto tu jest glupszy ?
Nie no ,bo po co uprzykrzać innym życie .Co ci się nie podoba w poniższych tematach ?
nie czytalem ponizszych tematow. wszedlem i zostawilem swoj. na ogol tego nie robie ale ten odcinek wyjatkowo mi sie spodobal
Je pier. nie możliwe. To forum powinno mieć moderatora bo już jest na nim śmietnik. Tak tak tymi słowami zgłaszam się do wyborów :D Ciebie zablokuje pierwszego leszczu.
Nie ciebie pajacu, tylko temat jak na ciebie wjade. Bo jesteś denerwujący i zbędny dla otoczenia.
zablokowali bo jestes idiota i powinni i to zablokowac i kazde inne z twoim udzialem a nie debili masa tu
a kim ty jesteś że na mnie wjeżdżasz z idiotom, nawet nic ci nie pisałem złego z twoim udziałem to powinni zablokować poczęcie bo takich to za dużo agahiobie
abstrahując to poprzednich wypowiedzi chciałam napisać że ten odcinek rozwalił mnie.
nigdy nic mnie tak nie wzruszyło/wstrząsnęło jak ten odcinek.
tajemnica kim jest ta osoba na samym początku , śmierć T-Doga i Lori , decyzja Carla itp .
majstersztyk , trzeci sezon już od samego początku jest zaskakujący.
mam nadzieje że poziom następnych odcinków będzie podobny co początek, chociaż męczy mnie trochę wątek z Andrea (mam nadzieje że się rozkręci ale narazie to nic ciekawego).
Dla twojej informacji do chodzę do pierwszej klasy technikum. A nawet jeśli masz mnie za gimbusa to swoim debilizmem udowadniasz że jesteś w podstawówce.
1 klasa tech to prawie gimbus. lol bachorze idz szoruj zeby po dobranocce jest w poniedzialek szkola idz odrabiaj lekcje dzieckoneo
I kto to mówi, idiotka która zakład milion tych samych tematów. Nie mam ochoty z tobą pisać poj....ebie.