PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=772206}
6,3 324  oceny
6,3 10 1 324
Time After Time
powrót do forum serialu Time After Time

no niezle?

ocenił(a) serial na 3

własnie jestem po 2 odcinkach pierwszych ,troszke inaczej sobie to wyobrazalem a i poczatek troche taki bez ikry ze tak powiem ,ale potem cos zaczelo wciagac mnie i szybko mi uciekly ,troche lamigówki jest to dobrze lubie takie cos chodz zaraz moze sie okazac ze Vannesa to nie jego rodzina 0glownego bohatera tylko Kuby rozpruwacza oj nie zdzziwym bym sie ,albo tajemnicy osobnik ktory sledzil naszego bohateraz moze okazac sie jego synem,tez bym sie nie zdziwil,czy i jak sie stalo ze jako starzec poinformowal Vanese o wehikule czasu tez daje do myslenia ze historia ostaniego odcinka moze tak sie wlasnie skonczyc ...jak narazie szalu nie ma ale poogdac mozna ,lepsze niz TIMELESS, to na pewno przymajniej dla mnie sie zapowiada,chodz i tak patrzacna wyniki slbo to wyglada i mzoe byc anulacja jak nic.

ocenił(a) serial na 7
Mar_28

widziałeś 3 odcinek , Praktycznie nie poruszają motywu podróży w czasie , tylko główny bohater naprawia maszynę a kuba ripper kosuje ludzi i mieszka w ich apartamentach . Poza tym te wzdychania głównej pary przyprawiają mnie o mdłości . Strasznie namieszali , przynajmniej kilku ludzi już wiedziało kim oni są , jak ten gość co ich gonił z bronią , babka która więzi rozpruwacza i ten mężulek krewnej G . W , zobaczę jeszcze ze 2 odcinki ale serial mnie nie porwał i coś czuje że 1 sezon i dziękuje bardzo :)

ocenił(a) serial na 3
Tomasz_KOT

no widzielm lipa juz sie zaczyna lipa bedzie cansel jak nic cos czuje ..co jest durne ze co ..bohater proboje dopasc ripera kubusia a jak juz sa w oko w oko to spierd..masaka i w nastepnym odcinku podobnie tylko ze riperek ucieka masakra jakas..to prawda wzdychanie juz po 3 odcinkach totalna mogli by poczekac jeszcze ztym ..dobrze ze serial ma tylko 12 odcinkow zobacze jeszcze 9 i koncze to albo samo sie skonczy za niedlugo.