PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=96266}

To

It
1990
6,8 22 tys. ocen
6,8 10 1 22134
5,6 14 krytyków
To
powrót do forum serialu To

Ksiązka

ocenił(a) serial na 3

Właśnie czytam książkę jestem na 134 stronie książka trochę nudnawa może mi ktoś powiedzieć od której strony akcja nabierze tępa rozwinie się ?

ocenił(a) serial na 7
humorek22

nudnawa?!? jeśli oczekujesz akcji od 3 strony to zmień autora. to jest książka, która ryje banię do tego stopnia, że przez tydzień po przeczytaniu śpisz przy zapalonym świetle.

ocenił(a) serial na 3
prestidigitatorka

masz racje książka jest super jestem na 510 strasznie mnie wciągająca nw jak film ale jak obejrzałem 30 minut to ani jednej krwawej sceny a w książce to było opisane taki film dla dzieci trochę
PS 1 część filmu kończy się na którym rozdziale w książce
Są tam jakieś krwawe sceny w tym filmie od ilu lat dozwolony on jest ?:)

ocenił(a) serial na 7
humorek22

nie wiem w sumie, ja film oglądałam "ciurkiem", nie wiedziałam nawet, że jest w częściach :) a poza tym książkę czytałam jeszcze w podstawówce, czyli ładnych parę lat temu, a krwawych scen nie ma, film ma działać na psychę, jak to King :)

prestidigitatorka

ten film to po prostu jedno wielkie gówno, straszny kicz

prestidigitatorka

Mnie właśnie nie przestraszyła. Ale i tak mi się podobała.

humorek22

Ja własnie skończyłam dziś czytać. Rozkręciła się tak mniej więcej od 200 strony, miejscami też było nudnawo, ale od 400 już całkiem wciąga.

ocenił(a) serial na 3
Hmm_Ciastko

ja skończyłem już dawno czytać. Książka bardzo fajna, ale na filie się zawiodłem jest bardzo słaby :(> Teraz czytam "Mroczna Połowa" też Kinga Polecam:)