PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=96266}

To

It
1990
6,8 22 tys. ocen
6,8 10 1 22134
5,6 14 krytyków
To
powrót do forum serialu To

Straszny?

ocenił(a) serial na 10

Czy ten film jest straszny?

mateuszek99

Zależy dla kogo. Myślę, że jak masz 14 lat to się nie przestraszysz.

ocenił(a) serial na 10
jabba11

Jak mam 12, to też się nie przestraszę?

mateuszek99

Nie wiem. Ja też mam 12 i się nie bałem (nie mniej jednak film świetny). Moi koledzy się bali (niektórzy) później nie mogli spać itp. ,ale ja tam myślę , że to ściema:) Jeśli masz za sobą sporo horrorów to się raczej nie przestraszysz. Mam tylko pytanie- Chcesz się bać czy nie?

ocenił(a) serial na 10
mateuszek99

Nie, wydaje mi się że się nie przestraszysz. To też zależy od tego z jakim podejściem oglądasz horrory. Bo jak oglądasz z obawą ( np. w tym filmie) że z ekranu wyskoczy ci klown i cię pożre - to lepiej nie. Ale jak oglądasz horrory z normalnym podejściem typu :" Nie boję się, nic mnie nie wystraszy" - spokojnie możesz oglądać :)
btw. Jak ja to pierwszy raz oglądałem to miałem 6 lat.. Nie żartuje.! Już od 5 roku życia oglądam horrory i akurat oglądałem ten film w wieku 6 lat. Nic a nic się nie bałem :) Parę scen jest bardzo fajnych i bardzo ciekawych. Ogółem jak dla mnie film jest świetny. Polecam i nie wstydź się ;P Oglądaj śmiało .! ;)

MansonBest

Ja też jak byłem mały ( mniej więcej 5 lat) to oglądałem horrory . Jednak najbardziej kręciły mnie te telewizyjne horrory o pająkach xD

ocenił(a) serial na 10
jabba11

O nie, ja za takimi filmami nie przepadam typu : "Arachnofobia", "Szczęki" , "Pirania" itp... bo jak dla mnie one strasznie sztuczne.. Te rekiny, pająki, piranie, krokodyle nie krokodyle. To wszystko jest strasznie sztuczne, i wtedy horror - to już nie horror lecz komedia ;) Ja preferuje horrory typu maniakalny zabójca z siekierą, kosą, nożem, piłą. lub horrory o duchach.. Takie to mnie kręcą :)

MansonBest

Ja teraz też wolę takie jak podałeś pod koniec. Tamte kręciły mnie jak byłem bardzo mały :D

ocenił(a) serial na 10
jabba11

Faktycznie, kiedyś było ciekawe. Ale jak teraz ogląda się właśnie filmy typu "Szczęki", które kiedyś robiły na ludziach wrażenie, mówiło się że to najlepszy film Spielberga itd.. to teraz człowiek sobie myśli "Reety, Jaki ten film kiczowaty i strasznie sztuczny..."...

MansonBest

Szczęki do dzisiaj trzymają poziom... 1 z lepszych thrillerow...

ocenił(a) serial na 10
jabba11

Wczoraj obejrzałem 1 odcinek o dzieciństwie bohaterów. Był naprawdę świetny! Dziś po 22. oglądam drugi (jak oni już byli dorośli).:)

ocenił(a) serial na 2
mateuszek99

Straszny to nie jest.
Jest ekhm... bardzo nudny... przede wszystkim.

ocenił(a) serial na 10
cameron_baum

Rzecz gustu :)

ocenił(a) serial na 2
MansonBest

Nie mów mi że ci się ten film podobał... bo przez 3 godziny nie dzieje się tam prawie nic... co to za horror w którym próbują nas straszyć balonami? Haha :D

ocenił(a) serial na 10
cameron_baum

Wiesz, jaka jest czasem zaleta horrorów - czasem postraszą, a czasem rozśmieszą.. :)

ocenił(a) serial na 2
MansonBest

Przerażający był tylko Tim jako jako klałn jak dla mnie :)

ocenił(a) serial na 10
cameron_baum

Jedno dobre ;)

ocenił(a) serial na 2
MansonBest

I to by było na tyle :D