PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=347319}
6,4 113  ocen
6,4 10 1 113
Tonagura!
powrót do forum serialu Tonagura!

To jest to.

ocenił(a) serial na 10

Uprzedzam - nie każdemu się spodoba. Niektórzy uznają to za nudne, z pewnością... Ale mi zarówno i anime i manga bardzo "przypasowały" humorem, fabułą i postaciami (nawet sporawa ilość elementów ecchi aż tak mi nie przeszkadzała). Było to dla mnie anime "na jeden wdech", które obejrzałam z wielką przyjemnością, bo jest po prostu w moim stylu.
Polecam... ludziom podobnym do mnie. (;

ocenił(a) serial na 10
Shenda

Coś co ma w sobie nutkę romansy i komedii to na pewno dobrze się ogląda/czyta.

ocenił(a) serial na 8
Shenda

Niema co ukrywać! Anime dobrze się ogląda, ale jak na gatunek komedii-rom. jest za słabe. Oczywiście są słabsze produkcje jak i lepsze, jednak oparcie komedii na zboczonym charakterze jest nieco przereklamowane w moim pojęciu. Niezmiernie się cieszę z biegu wydarzeń w końcowej części anime (jakieś 30% do końca), powiem akt zazdrości jest idealny, co dało mi nieco lepsze pojęcie tej produkcji jako romans. Co do Ecchi jest dobre, bynajmniej jest tak że seria nie opiera się wyłącznie na Ecchi i "fan servise", jak to jest w przypadku niektórych produkcji na jakie udało mi się natrafić. Daje solidne 8. Mi tu trochę zbrakło na coś wyżej, ale taka ocena jest jak najbardziej odpowiednia. Polecam po ciężkim dniu. Pozdro.

ocenił(a) serial na 9
Shenda

,, nawet sporawa ilość elementów ecchi ,, dla mnie to nic. Wlasnie bylo to delikatne ecchi, liczylam na wieksze skoro wszedzie pisza
+18 itd a nawet nie musieli uzyc cenzury bo nie bylo widac wiecej niz bielizny.