PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=617138}

Touch

2012 - 2013
7,2 6,4 tys. ocen
7,2 10 1 6350
Touch
powrót do forum serialu Touch

1x04

ocenił(a) serial na 9

Ten serial jest magiczny ;D

ciesze się że ten gościu od lotto wrócił bo ma oryginalną twarz i mógłby zostać na dłużej.Czy on 'kupił' ten kościół czy tylko remontuje ? i czy ta od obrączki po zmarciu żony nie powinna powiadomić o jej odbiorze męża ? Ciesze się że w ogóle wspomnieli o niej ale chciałbym zobaczyć jej foto :)

ocenił(a) serial na 8
kamil665544

Odcinek niezły, ale gorszy moim zdaniem niż pozostałe. Właśnie też się cieszę na powrót tego gościa, bardzo lubię tego aktora. :)

ocenił(a) serial na 4
kamil665544

Magiczny... faktycznie. Bohater przez połowę każdego odcinka gania za swoim synem krzycząc "Jake, Jake!" (już lepiej prowadzałby go na smyczy...) a reszta przewidywalna albo bezsensowna. Wielkie brawa dla scenarzysty, i owacja na stojąco za dialogi.

markowe_filmy

...ja to odbieram jako wyraz bezradności, wołanie ojca,który za wszelką cenę usiłuje nawiązać kontakt z autystycznym synem....zresztą wydajesz mi się jak te osoby,które 'zaskoczone' dziwnym zachowaniem Topy posądziły go o alkoholizm...
a,że przewidywalna-powiedz mi jak np. udało ci się przewidzieć to,że laska wybiegnie na drogę i potrąci ją autobus....

ocenił(a) serial na 4
zygmuntllaugust

Co to za mania na filmwebie czepiania się dyskutantów ad personam? Kim ja ci mogę się wydawać, skoro mnie nie znasz? Litości. A co do przewidywalności - nie chodzi mi o konkretne rozwiązania scenariuszowe tylko o kompleksowe gromadzenie tylu zbiegów okoliczności, aż do zbudowania piramidalnego absurdu i skopania widzowi poczucia zdrowego rozsądku. Taki S1E6 to był majstersztyk idiotyzmu. Sądziłem, że serial stara się jakoś trzymać realnego świata ale najwyraźniej już odleciał.

kamil665544

Ten odcinek powinien mieć tytuł drugiego. I jeśli byłby drugi w kolejności też nie byłoby źle :P