PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=599993}
7,0 1,1 tys. ocen
7,0 10 1 1092
7,0 2 krytyków
Transformers: Prime
powrót do forum serialu Transformers: Prime

2 Sezon - wrażenia

ocenił(a) serial na 10

Jesteśmy już po pierwszym odcinku z nowego sezonu TF: Prime, a dzisiaj wieczorem na kanale HUB (ok.22 czasu polskiego) zostanie wyemitowany drugi.

Temat ten jest po to, aby każdy z forumowiczów miał szansę podzielić się z innymi swoimi wrażeniami po 2 sezonie.
UWAGA!! Możliwe SPOJLERY.

Mnie osobiście odcinek bardzo zaintrygował i z niecierpliwością oczekuję następnego.
Moim ulubionym momentem jest z pewnością ten, w którym Arcee dostaje się na statek Deceptikonów i robi Con'om niezłą "rozróbę".
Najlepszą jednak sceną jest ta, która kończy odcinek - moment, w którym Starscream uciekający ze skradzionym energonem wpada wprost na Oriona. Chyba nie ma osoby, którą nie zaciekawiło, jak się zakończy ta sytuacja;) Odpowiedź już dzisiaj.
Coraz bardziej żal mi Oriona. Megatron robi z jego procesora dosłowną "papkę" i ma względem niego pewne zamiary....nie do końca miłe.
W atmosferze gorącego zniecierpliwienia oczekuję dzisiejszego wieczoru ;)

A jakie są wasze wrażenia?

ocenił(a) serial na 8
Fanka_TF

Mnie najbardziej zainteresowała wzmianka o arce ciekawy jestem co na niej znajdą. a co do najlepszej sceny to rzeczywiście najlepsza jest Orion vs starscram, ciekawe jak Orion zareaguje widząc nieżyjącego komandora decepticonów.

ocenił(a) serial na 10
TFman

zapewne zawoła wsparcie, albo zejdzie na zawał, albo jedno i drugie xD, co do najlepszego momentu... to był to ten, kiedy Arcee jechała w stronę Sounwawe'a i w ostatnim momencie otworzył się ten most, to było coś ;)

The_Darkest_Charlotte

Jack to chyba najlepsza ludzka istota w całej historii TF ~ (moim zdaniem oczywiście) Już się nie mogę doczekać co się stanie na tym Cybertronie *_* Zawsze muszą skończyć odcinek w najbardziej podniecającym momencie :D

ocenił(a) serial na 10
Chester0410

Tak ale przyznaj, że takie zakończenia sprawiają, iż wprost nie można się doczekać następnej części.....HUB wie co robi ^^