Cześć. Ostatnio założyłam się z kumpelą o to, której grupie Transformerów fani najbardziej ,,kibicują". No cóż... ja obstawiłam Decepticony a ona Autoboty. choć wydaje mi się, że wyniki bardziej przechylą się na szalę Autobotów :) może to pytanie nie ma sensu jednak sama jestem ciekawa kogo wy wolicie :D
Pozwolę wstrzymać się od głosu ponieważ kocham zarówno Optimusa jak i KnockOuta :) (no chyba, że mój głos będzie decydujący ;D)
A z resztą - jeżeli z głosowaniem wiąże się też to, która grupa miałaby wygrać, to ja jestem za rozejmem z jabolem i konstytucją w ręku ;D
...Monika ty i ta twoja chora wyobraźnia...-,-...
Na razie mój głos wstrzymany. Zobaczymy jak to się potoczy ;D
no cóż rozejm byłby najbardziej obiecujący, a ja nie musiałabym postawić jej ciastka w najlepszej ( i co za tym idzie najdroższej ) cukierni w mieście... ;)
To raczej powino być gińcie Deceptikońskie wszy o Autoboty na wieki
Niech żyję Optimus Prime. :D
Kilka razy już widziałam tego typu głosowania, i chyba z tego co pamiętam to najczęściej wygrywały Autoboty (chyba zawsze) ale głosowanie zależy od tego jacy ludzie się napatoczą...
Ja oddaję głos na Optimusa = Autoboty.
Sorry...
A do kiedy termin głosowania? Bo mogę zebrać głosy od moich kolegów z innych for i otoczenia :)
Oto moje wyniki:
1 głos na Autoboty od mojej kumpeli.
1 głos na Autoboty od jej brata.
1 głos na Autoboty od jej ojca.
...I coś co mnie zastrzeliło...
1 głos od MOJEGO ojca na Deceptikony. Argument? - Może by piwo darmo dawali.....
HAHA XD
Broń Boże, aby to źle o moim ojcu sądziło. On po prostu myśli jak typowy dorosły, uwierzcie mi :)
A z resztą...kto by nie chciał ;D ? Albo własnego Unicorna? :D
hahahahah, to o tym piwie mnie rozwaliło xD Powiedz ojcu, że serdecznie pozdrawiam ;) i wielkie dzięki za wyniki ;)
Chyba jeszcze się załapie ;D
Popytałam po deviancie i tumblr i co się okazało:
15 głosów na Deceptikony
25 głosów na Autoboty
GŁOSUJĘ: Przykro mi, ale z racji Optimusa...swój głos oddaję na Autoboty.
Wszem i wobec ogłaszam, że z miażdżącą przewagą wygrały niestety Autoboty.
NIE.! NIE.! NIE.! Tak się nie da... moje miłości się na mnie obrażą.... bo po ciemnej stronie jest Knockciu i Staruś(nasza kofana gwiazdka.xD), a po dobrej jest Sideswipe, Smoke i moja miłość ever-Jazz... Wiem, że już kociec ankiety, ale ja bym jednak postawiła na boty.;3 Teraz módlcie się za mnie, żeby mnie Knockciu nie dorwał gdzieś na mieście, bo już się o siebie boję.;O
Nie rozumiem ludzi którzy są za decepticonami nigdy nie mogę tego ogarnąć ja przenigdy nie byłem za decepticonami zawsze byłem za Autobotami. ;)
Nigdy nie dyskutuję o gustach ale powiem szczerzę że nierozumiem jak ktoś może być za złem. :/
zależy z jakiej strony na to spojrzeć, mi na przykład podoba się motyw całkowitego kontrastu do autobotów pod każdym względem lub te ,,idee dyktatora" ;)
Ja np,, nie lubię jak ktoś jest całkowicie zły... Jak jest taki niejednoznaczny... jak np.Staruś, czy Dreadwing.... No bo niby zły, ale ma jakieś przebłyski sumienia...^ ^
To jasne że Deceptikonów :) przecież tam jest mój ulubieniec <3 a tak to hej wam ja też uwielbiam Transformers Prime jeden z najlepszych filmów mojego życia :)
Cześć miło cię poznać! Jeśli wolno spytać to którego Decepta lubisz najbardziej? ^^