Moim ulubionym cytatem jest : "
''Cicha woda brzegi rwie'' -słowa Knockout'a po walce Soundwave'a z Airachnid :)
Jeden z ulubionych:
''Nie chcę wiedzieć Starscream czego nawdychałeś się tym razem...''-w odcinku Thirst ( jeśli się nie mylę) w momencie kiedy Starscream wraz z Knockout'em próbują wytłumaczyć Megatronowi że po jego statku wałęsa się zombie-Breakdown przez połączenie syntetycznego energonu z mrocznym :)
Również z odcinka Thirst:
Starscream: Despite your justifiable lack of regard for his human side, it doesn't trouble you to watch, what remains of your former partner endure your scientific endeavors?
KnockOut: Not really. Besides, Cylas once had poor Breakdown pinned to his lab table. I think my former partner would be pleased to be a part.
Tekst Starscream z 15 odcinka około 01:11: Czuję się dobrze Knockt Out! Idealnie! Jesteś dobrym medykiem Zjeżdżaj mi z drogi!
Nie oglądałem z dubbingiem (kur@# przetłumaczyli Unicrona jako "jednorożec", czyli unicorn!) tak więc w oryginale wedle tego co pamiętam:
"You and your beast would do well to remember...I HONED MY SKILLS IN THE PITS OF KAON!" - Megatron podczas walki z Airrachnid i Insecticonem, bodajże w odcinku Crossfire.
Ratchet: Nie mogę uwierzyć, że zabrałeś Bumblebee na misję z pościgiem, wiesz, że nie może jeździć!
Bulkhead: No przecież jechał. (Zdaje się operacja Bumblebee cz.2)
Co się stało? Megatron znowu wziął cię za worek treningowy? (KnockOut do Strascreama pod koniec odcinka 15 (Strefa cienia))
"Ciśnienie mi skacze jak widzę, że ktoś ma ładniejszy lakier od mojego" -KnockOut do Smokescreena podczas przejmowania klucz omegi (w odcinku Inside job) :D KnockOut zawsze ma świetne teksty.
W odcinku gdzie Star, Megatron i Shockwave odkrywają niestabilną konstrukcję z syntetycznego energonu Shockwave chce wyłupać Starscreamowi oko ale się wymiguje a wtedy Megatron do nich ze stoickim spokojem: Wzorowa współpraca
Rozwaliło system ;D