PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=599993}
7,0 1,1 tys. ocen
7,0 10 1 1092
7,0 2 krytyków
Transformers: Prime
powrót do forum serialu Transformers: Prime

Oto przed wami ostatni odcinek 2 sezonu TFP :
http://www.youtube.com/watch?v=V8NONdN6TKY&feature=g-all-u

ocenił(a) serial na 10
Fanka_TF

................................................................................ ................................................................................ ................................................................................ .
<Zawinęła się w kocyk i ssąc kciuk ,zaczęła ryczeć niemiłosiernie>

ocenił(a) serial na 10
Fanka_TF

Awwww... nie ty jedna :(
ale może OP i Wheeljack przeżyli, i wrócą w 3 serii w wielkim stylu :/ albo chociaż pod jej koniec...

użytkownik usunięty
Fanka_TF

Co za chamstwo Optimus zginął

ocenił(a) serial na 8

Chyba nie sądzicie że Op i Wheeljacka tak łatwo zabic. Jestem ciekawy czy Arachnid przeżyła ona była uwiężion w komorze hibernacyjnej w bazie Autobotów

ocenił(a) serial na 10
maciejerzy

Mam nadzieję, że nie....nie znoszę jej.

ocenił(a) serial na 8
Fanka_TF

Nie zgadzam się Arachnid mogła przeżyć po pierwsze była w tej komorze ibernacyjnej a ona z tektury nie była a podrugie była w skarbcu Autobotów i fajnie było gdyby wpadła w łapy Megatrona

ocenił(a) serial na 10
maciejerzy

w tedy z pewnością Meg by ją zabił

ocenił(a) serial na 8
The_Darkest_Charlotte

Raczej by ją wykorzystał do swych celów, bo tak rozumując musiał by Strascrema zabić, a juz Dreadwinga stracił

ocenił(a) serial na 10
maciejerzy

Megatron jest inny............

użytkownik usunięty
Fanka_TF

A ja bardziej jej nie znoszę

ocenił(a) serial na 10
maciejerzy

raczej wątpie, baza to jedno wielkie rumowisko, Optimus tego nie przeżył, a miał szansę odskoczyć w bok, w przeciwieństwie do unieruchomionej Arachnid, której strop zwalił się na głowę...

ocenił(a) serial na 10
The_Darkest_Charlotte

W ogóle po co on został? ? ? ? ? ? ? Megsiu i tak puściłby z dymem bazę - nawet nie zdawał sobie sprawy, że nie ma w niej Autobotów! Optimus mógł spokojnie przejść przez most kosmiczny, bo w chwilę później i tak by było wielkie "BUM". Ale tego nie zrobił.....

ocenił(a) serial na 10
Fanka_TF

Cóż... chciał obronić Autoboty przed Megatronem. Zapewne nie miał pojęcia, że jego baza eksploduje :/ Biedny...

ocenił(a) serial na 10
The_Darkest_Charlotte

...Mam ochotę go ożywić, potorturować i zabić jeszcze raz....

ocenił(a) serial na 10
Fanka_TF

Bieeeedny ;) Nie chciałabym być w jego skórze :)

ocenił(a) serial na 10
The_Darkest_Charlotte

Nie chciałabyś...nie chciałabyś..... <trollface> :D;D:D

ocenił(a) serial na 10
Fanka_TF

ciekawa jestem jakiego rodzaju tortury chciałabyś mu zadać ;) myślę, że wystarczyłoby go zamknąć w pomieszczeniu bez okien z rodzeństwem mojej przyjaciółki a po trzech minutach byłoby słychać wszędzie jego błaganie o wypuszczenie ;) już mi go szkoda :)

ocenił(a) serial na 10
The_Darkest_Charlotte

Kochana, mam dla ciebie radę - lepiej nie próbuj zagłębiać się w moim umyśle.....tam jest istne bagno chorych pomysłów XDD

ocenił(a) serial na 10
Fanka_TF

Oj tak tak. Debil jeden, mógł zwiać. Ale nie...bo on musi cały czas bohatera zgrywać. Nienawidzę cię Optimusie! Żartuje, oczywiście - kocham cię. W sumie to dobrze, że go zabili. To jakoś tak do niego pasowało. Choć jego najlepsza śmierć i tak tu: http://www.youtube.com/watch?v=h_ULg4RSy5Y. Uwielbiam to! A tortury...fajna sprawa! Popieram. Fajnie by było gdyby Ratchet musiał na nie patrzeć. Chybaby się zapłakał na śmierć.

ocenił(a) serial na 10
zofik44

Kocham tą scenę. Dla mnie jest najbardziej epicka i zawsze będę przy niej płakać...lecę po chusteczki.

ocenił(a) serial na 10
Fanka_TF

Oj tak tak.

użytkownik usunięty
zofik44

Zawsze kiedy to oglądam ciągle płaczę ;(

ocenił(a) serial na 10
Fanka_TF

Nieeeeeeeeee Optimus nieeeee!!! (beczy) jak oni mogli???

ocenił(a) serial na 10
Fanka_TF

Tak od jakiegoś czasu chodzi mi to po głowie - OP w chwili przed strzałem był przy dźwigni od Mostu, która znajduje się przy samym przejściu do Mostu a przed nią jest symbol Autobotów (do czego zmierzam), Meg i Scream wylądowali w końcowej scenie przy jak nie na tym symbolu, następnie kamera przechodzi do OP który jest znacznie dalej, czy eksplozja była taka że tak wylądował, czy może jeszcze w jakiś sposób próbował się mimo wszystko nie zginąć bez walki?