Internet wrze. Fani są oburzeni. HUB zawiesił ramówkę TF: Prime, a nowe odcinki zostaną wypuszczone dopiero JESIENIĄ. Powróciły za to inne seriale, jak Legends of Korra. Puszczane są jedynie stare odcinki pierwszego sezonu.
Not fair, man.
Czyżby stację HUB nawiedził kryzys i wszelkimi metodami starają sobie narobić widzów, łapiąc je na stare seriale (np. G1 również jest tam nadawane) ? Niby nie jestem przeciwna wychowywaniu młodego pokolenia na starych Transformersach, ale.....będzie mi brak TF: Prime. :(
Podobno u seriali to norma że tak przerywają w połowie... nie wiem jak HUB ale
TF Prime kryzysu nie mają ;) bo przecież niedawno zgarnęli drugą nagrodę Emmy :D możemy być z nich dumni :D
a G1 jest trochę za stare dla młodszego pokolenia, zwłaszcza jeśli się ogląda w między czasie Prime (odczuwa się wtedy tą różnicę) ale pierwsze 2 sezony są nawet fajne :) (a Optimus nie ma daty ważności :))
No tak, OP jest ponadczasowy XD
Ale ja jestem bardzo za tym, żeby młode pokolenie oglądało stare, oryginalne G1. Można wtedy dotrzeć do samego źródła, a przecież nie można nazywać siebie fanem czegoś, jeżeli nie obejrzało się wszystkich zagadnień z nim związanych (ja np. obejrzałam Bayformersy, G1,G2,G3,G4 + The Movie {Klasyk!}, TF: Animated, Trylogię Unicrona(Armada, Energon i Cybertron), Beast Wars i Beast Machines, Robots in Disguise i teraz oglądam jedną z japońskich serii, TF: Victory (po japońsku z angielskimi napisami, xd), mam komiksy, filmy a nawet PODUSZKĘ Z OPTIMUSEM, więc ja mogę się nazywać prawdziwym fanem (co do figurek, to są już zamówione zza oceanu ^^))....Obsesja Moniki, oł yeah ^^
... ja mam jednostkę w płomienie ... :/
no dobra też oglądałam G1 (cztery sezony + film) Trylogię, Animated, filmy Bay'a, Robots, ale prawda jest taka że nie ma wspólnej historii w TF w serialach, w G1 Cyberton był chyba w stanie wojny i chodziło o gromadzenie energii, w Robots nie mamy pojęcia co się dzieje na Cybertronie, W trylogii albo chodzi o małe roboty żeby odbudować Cybertron, albo o energon, albo jakieś klucze by ostatecznie załatwić Unicorn'a, a w filmie Bay skupia się bardziej na ludziach, Animated chodzi o Allspark "i jest coś jakby między wojnami"
a w Primach tak jak i w filmie Cybertron jest martwy, (serii z Primalem gorylem raczej nie dołączę do swojej listy)
Nie twierdzę że jestem fanką TF, bo nie jestem, lubię wiele postaci z TF (np. Jazz, Blurr itd.) ale jak mam tak siebie ocenić
to jestem fanką Optimus'a i moje serie rysunków na deviant to potwierdzają...
ale jak tak czytam twoje wyliczenia co widziałaś i masz - to mój komentarz - SZACUN!
olbrzymi szacun, tak trzymaj :) zakładam chyba twój fan club
Tak tak tak TAKKKKKKKKKKKKKK - widziałam tą wiadomość na stronie HUB-u.
Tak tak takkk - "tańczy po pokoju jak idiotka".
Swoją drogą przepraszam za nieobecność na forum. Wakacje w końcu były (i nadal trwają) i człowiek chce odpocząć...ale z tego co widzę wiele osób nie udziela się na forum. Mam na nie kilka pomysłów, ale potrzebuję pomocy i inwencji innych :)
Dołączysz się? :)
Miło to słyszeć :) Eee tam co mnie nie zabije co mnie wzmocni, a wyśpię się dopiero po śmierci ;D Trzeba korzystać z życia, póki jest ono nam dane.