http://www.youtube.com/watch?v=Mr-ZtADHMLE&feature=player_embedded dla tych, którzy jeszcze nie widzieli nowego zwiastuna, warto obejrzeć, bo jak się okazuje Optimus jednak przeżył!
No po prostu zajebiście jestem normalnie w szoku myślałem że Optimus zginął a tu okazuję się że żyje. :D;D
No nie?! Jestem ciekawa, kto będzie tym Primem o którym mówił OP ^^ może wybierze Smoke'a na przywódcę autobotów :)
Rany wiesz co nie wiem ale też mi się wydaję że OP wybierze Smoke'a na przywódcę Autobotów
BUM'____' Ja mojego skarba na przywódcę nie oddam.! Za CHINY.! To go zepsuje..;C I się zastanawiam, bo słyszałam w tym zwiastunie, jakiś nowy głosik.;3 Może nowy bot, ale go nie chcieli zdradzić...;3
Nie no, już nastawiałam się że albo zginą albo wróci w wielkim stylu, a teraz co będzie - odcinek pierwszy czy który i Optimus jeszcze się przekręci jak w G1 (ciekawe czy przebije śmierć Lee w doprowadzaniu mnie do płaczu), a jak tak będzie i jeszcze dodatkowo Smoke zostanie nowym Prime (bo wyboru za bardzo nie ma) to mnie już wszystko jedno, a niech sobie już kończą serial. Jedyna moja nadzieja że nagle z nieba spadnie kapsuła i wyskoczy Jazz... -.-
Mnie swoim charakterem kupił w Animated a potem dobił w G1 :D jest na drugim miejscu po OP.
Super, Super i po stokroć super! Niestety zanim zobaczę to w Polsce minie sporo czasu.. Mam nadzieję że będzie w internecie z napisami. Czekam z nicierpliowością.
Może tak widziałeś w jakim był stanie tylko żeby nie było takiej śmierci jak w The Movie. ;(
Zgadzam się. Moim zdaniem jeśli umrze będzie to bardzo realistycze co jest plusem dla serialu, z drugiej strony szkoda bo jest fajną postacią. Ale chyba bardziej szkoda bo nie udało mu się pokonać megatrona. Może tak: walczył w słusznej sprawie i honorowo, a mimo to przegrał.
szkoda, że nie napiszesz :( chciałabym poznać twoją wersję przyszłych wydarzeń ;)
Nie no chyba mogę skoro to tylko podejrzenia.. A więc może być tak że: Optimusa nie będzie przez długi czas a potem jakoś się pojawi.
Ok, ale teraz kto by pomyślał, że Prime kiedyś umrze? To nierealne, po prostu...