PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=599993}
7,0 1,1 tys. ocen
7,0 10 1 1097
7,0 2 krytyków
Transformers: Prime
powrót do forum serialu Transformers: Prime

http://www.youtube.com/watch?v=Mr-ZtADHMLE&feature=player_embedded dla tych, którzy jeszcze nie widzieli nowego zwiastuna, warto obejrzeć, bo jak się okazuje Optimus jednak przeżył!

użytkownik usunięty
The_Darkest_Charlotte

No po prostu zajebiście jestem normalnie w szoku myślałem że Optimus zginął a tu okazuję się że żyje. :D;D

ocenił(a) serial na 10

No nie?! Jestem ciekawa, kto będzie tym Primem o którym mówił OP ^^ może wybierze Smoke'a na przywódcę autobotów :)

użytkownik usunięty
The_Darkest_Charlotte

Rany wiesz co nie wiem ale też mi się wydaję że OP wybierze Smoke'a na przywódcę Autobotów

ocenił(a) serial na 9
The_Darkest_Charlotte

BUM'____' Ja mojego skarba na przywódcę nie oddam.! Za CHINY.! To go zepsuje..;C I się zastanawiam, bo słyszałam w tym zwiastunie, jakiś nowy głosik.;3 Może nowy bot, ale go nie chcieli zdradzić...;3

ocenił(a) serial na 10
The_Darkest_Charlotte

Nie no, już nastawiałam się że albo zginą albo wróci w wielkim stylu, a teraz co będzie - odcinek pierwszy czy który i Optimus jeszcze się przekręci jak w G1 (ciekawe czy przebije śmierć Lee w doprowadzaniu mnie do płaczu), a jak tak będzie i jeszcze dodatkowo Smoke zostanie nowym Prime (bo wyboru za bardzo nie ma) to mnie już wszystko jedno, a niech sobie już kończą serial. Jedyna moja nadzieja że nagle z nieba spadnie kapsuła i wyskoczy Jazz... -.-

użytkownik usunięty
Comsing8

JAZZ!!!! Uwielbiam go mógł by się zjawić w 3 sezonie.

ocenił(a) serial na 10

Mnie swoim charakterem kupił w Animated a potem dobił w G1 :D jest na drugim miejscu po OP.

użytkownik usunięty
Comsing8

U mnie też XD

The_Darkest_Charlotte

Super, Super i po stokroć super! Niestety zanim zobaczę to w Polsce minie sporo czasu.. Mam nadzieję że będzie w internecie z napisami. Czekam z nicierpliowością.

użytkownik usunięty
mk555

Ja też :D

Oby było w necie bo na Emisję w TV nie wytrzymam czekać. ;)

użytkownik usunięty
mk555

No ja też ale ja to jestem niecierpliwym człowiekiem. ;)

Jak myślisz? Optimus umrze?

użytkownik usunięty
mk555

Może tak widziałeś w jakim był stanie tylko żeby nie było takiej śmierci jak w The Movie. ;(

Zgadzam się. Moim zdaniem jeśli umrze będzie to bardzo realistycze co jest plusem dla serialu, z drugiej strony szkoda bo jest fajną postacią. Ale chyba bardziej szkoda bo nie udało mu się pokonać megatrona. Może tak: walczył w słusznej sprawie i honorowo, a mimo to przegrał.

użytkownik usunięty
mk555

Niestety :(

Nie no ale on nie morzeumrzeć.. Jest zbyt ważną postacią

użytkownik usunięty
mk555

Dokładnie jak umrze to przestane oglądać. XD

Wymyśliłem prawdopodobny przebieg zdarzeń, ale nie napiszęb bo to może być prawda i dpoiler.

ocenił(a) serial na 10
mk555

szkoda, że nie napiszesz :( chciałabym poznać twoją wersję przyszłych wydarzeń ;)

The_Darkest_Charlotte

Nie no chyba mogę skoro to tylko podejrzenia.. A więc może być tak że: Optimusa nie będzie przez długi czas a potem jakoś się pojawi.

The_Darkest_Charlotte

Piękny spoiler w tytule. Dzięki. :/

The_Darkest_Charlotte

Dodałem napisy pl do zwiastuna "New Prime"
http://www.youtube.com/watch?v=sSgKTuoZfzs

ocenił(a) serial na 10
The_Darkest_Charlotte

Ok, ale teraz kto by pomyślał, że Prime kiedyś umrze? To nierealne, po prostu...

ocenił(a) serial na 10
The_Darkest_Charlotte

Optimus Prime jest po prostu nieśmiertelny !!!!!!!
=D

ocenił(a) serial na 10
Vebi

nie zgadzam się z tym, że umrze!!!!!!!!!!!!