PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=599993}
7,0 1,1 tys. ocen
7,0 10 1 1092
7,0 2 krytyków
Transformers: Prime
powrót do forum serialu Transformers: Prime

Pomyłka

ocenił(a) serial na 10

W serialu Transformers robots in disguise, popełniono małą wpadkę w którą jest zamieszany Megatron i Fallen.
W 21 odcinku Fallen mówi że jest pierwszym Decepticonem, a jak dobrze pamiętam Transformers prime to Megatron po odmówieniu mu zostania Prime'em stworzył Cony i to on był pierwszym złym.
Ja radziłabym scenarzystą patrzeć na takie powiązania, bo mogą one mieć wpływ na rodzaj wydarzeń i mocno pomieszać wątki.
:)

ocenił(a) serial na 10
Megatronusia_TFP_Fan

W Tf r.i.d. jest trochę nieścisłości. W Tfp Megatron nie został Prime'em i w ten sposób powołał istnienie Deceptów. Ale w Tf Zemsta Upadłych to Fallen zapoczątkował Cony ;) Umownie był tym "pierwszym" Decepticonem, a Megatron wieki później został ich liderem. Jak oglądałam 21 odc Robots in disguise to również si trochę zaplątałam, z początku myślałam, że Megatron powrócił XD Najdziwniejszym odcinkiem tego serialu był ten w którym Fixit uruchomił funkcję strażnika-opiekuna O_O XD

ocenił(a) serial na 10
1Ironhide1

Serial ma trochę pomyłek, bo jeżeli robią w kreskówce że Meg był 1 conem to niech Puźniej nie biorą wątku z filmu, to dwie różne rzeczy. I wogule była wpadka bo fixit powiedział że ten Megatronus odszedł od Prime'ów, a dwie minuty Puźniej ten kolo mówi że został wygnany XD i o co chodzi XD. I szkoda że się okazało że Megatron przyjął imię po takim słabiaku którego pokonano przy pierwszej walce :/ . Fixit i ten jego pościg O_O nom, i wogule czemu statek którym Octopunch chciał uciec wyglądał w środku jak Nemezis Conów?