~ Predacon powraca : D Miko " ulepszona " xD Nie do końca rozumiem angielski ale to tak wyglądało jakby Wheeljack odszedł ? ; c Ogółem odcinek super jak każdy ^_^. Ale gdzie Smoke i Knokciu ? ;-; A jak tam wasze wrażenia ? : ) ~ Nie wiem dlaczego ale nie da się dodać linku bo coś tam mi wyskakuje ale dodam wam końcówkę linku : /watch?v=5HlI73YYuzE
Dla mła najlepsze, było jak się Predacon, bawił Starusiem.^o^ Jak zwykle zrobili z ludzi, wielkich bohaterów....-.- Knockciu będzie w następnym.! A Smoke, to możne już swój bunt na pokładzie szykuje.^ ^
Hah mina Star była epicka jak mu zamknęli te drzwi : D Transformers Prime - ja tu jakoś nie widze słowa i ludzie więc czemu oni są najważniejsi -_- Kto w końcu jest głównym bohaterem ? Transformery czy ludzie ? xD No sądząc po tytule to chyba ta pierwsza opcja. Jee Knokcio powraca ^_^ No Smoke już pewnie rozniósł pół bazy lub może już uwięził Optimusa xD Czemu zawdzięczają oglądalność ? 5O % - bo Knokciu i Smoke | 1 % - bo ludzie | 49 % bo super face'y : D
Ich mimika twarzy jest zawsze rozwalająca.xD Najlepszy jest Megatron, oraz Staruś.<3 W sumie Knockciu, też robi spoczki minki.. Ja się tak cieszyłam przy poprzednim sezonie, że wrócą na Cybertron i nie będzie ludzi.. a tu kurde kupa wyszla...'___' Przez... LUDZI...-.-
To jest nie fair zniszczyli swój dom, żeby ocalić Ziemie -.- Szkoda, że Meg nie zdążył przerobić Ziemi na Cybertron xD Byłyby dwa Cybertrony *-* I co może teraz jeszcze okaże się, że ktoś z tej trójki ludzi jest robotem ? -_- Tak jak w Animated ta dziewczynka ( chyba Sali xd ) okazała się być cyborgiem ~_~
Wiesz.. ludzie mogą być.. Ale nie przesadzajmy... O czym to w końcu jest serial.?! Poza tym... Przez ludzi często coś im się nie udaje... Rozumiem, że nasz Optimusek, szanuje każdą formę życia, ale w ten sposób nie może zrobić praktycznie nic, bo zaraz komuś zagrozi... Taki Megatron to ni ma problemów, bo robi co chce i ma głęboko gdzieś, to ile inni będą przez to cierpieli.^ ^ Ważne, żeby jemu było wygodnie.^ ^ W tym jest troszki do mła podobny.xD
Mła być bezwzględna w dążeniu do celu..... Ale troszkę uwagi na innych mam... Chyba, że kogoś nienawidzę...;D
Ja mam po trochu, z każdego z nich.... No, może poza Optimusem... Nie jestem szlachetna i zrównoważona.. Jestem wariatką.xD
Hmm... mówiąc po trochu każdego to nie wiem czemu mi się skojarzyło z Smoke'm xD Bo on to w sumie jest takim połączeniem każdego : D
Jemu brak bycia tchórzem jak Staruś i chyba, tego egoizmu Knockcia.<3 Chociaż, jest zakochany w sobie to fakt... Tylko inaczej.. bardziej w tym co robi niż w samym wyglądzie... A Knockciu to cóż...Jak moja BFF Zuzia, w każdej szybie się przejrzy i będzie się zachwycać i nie pozwoli dotknąć swojego ubrania, czy fryzury.... A co ciekawe jej idolem number one jest właśnie Knockciu.xD
Twoja BFF znalazła bratnią duszę w TF:P : D Takiego ego jak Knokciu to nikt w TF:P nie ma ^_^ Tak ostatnio myślałam dlaczego Knokciu nie myśli o byciu Autobotem i już wiem : D Bo gdyby był Autobotem to miałby niebieskie oczka i by mu nie pasowały do lakieru xD Gdyby Staruś nie był tchórzem to to już nie był by Staruś : D Wyobrażacie go sobie gdyby był poważny i trzymał się bycia Decepticon'em ? o_o
Konckciu po prostu nie jest uczciwy.. Za to Smoke by się mógł odnaleźć w byciu konem.^o^ Jakby Staruś stał się posłuszny i nie bałby się niczego.. to ja bym chyba węszyła za podstępem... że go podmienili czy coś..xD
Smoke jako przywódca transformerów ^o^ Jestem na tak : D Smoke ~ przywódca | Knokciu ~ medyk | Starcio ~ doradca - I mamy cały skład ^ v ^
Megciu to worek treningowy.^o^ Smoke-'władca wrzechiskry'.! Jak kurde zaszczytnie.!.*,* Przyda mu się narzeczona... O sobie myśle.xD
Od dziś masz ksywkę Mrs. Smoke ^o^ W czym mogę ci pomóc lord.. lordi.. lordowo xD Ej a kiedy ślub ? : D Ja też chce być zaproszona xD
Uhuhuuu.! To mam dużo nazwisk... Mrs. Smoke-Sykes-Tomlinson-Shelley... *to be continued...* Oczywiście, że będziesz.! Zostań, ty moją świadkową.xD
Wow ile ty masz mężów O_O Współczuję wypisywania papierów z tak długim nazwiskiem xD Ojej będę zaszczycona będąc świadkową ^o^
Doliczyłam się ośmiu, ale moglam któregoś pominąć... Zajczęsciej jednak jestem znana jako "Mrs.Sykes-Tommo" Breakey zostanie świadkiem.. jesli z tą jego trapezowatą klatą wbije się w garnitur.xD
Prostszym rozwiązaniem chyba będzie jeśli będzie miał samą muszkę lub go pomalujemy jakby miał garnitur : D Bo szycie takiego garnituru to hoho roboty xD PS. moja przyjaciółka ma na ciebie focha bo jej kradniesz męża xD Ty niedobra ty >_< xD
Ale z Breaka ciota.'___' Ale serio przypomina trapez.xD Jak filmowy Staruś przypomina trójkąt.xD Smoke jest moim mężem.! Chociaż.. Mam ich już tyle... Jeden w tą czy w tą...
Matematyka, matematyka wszędzie o_o No to jaka sukienka Mrs. Smoke ? : D Hmm... może tak pod kolor biało niebieska ? xD
Smokey ! Słuchaj wpadłam na genialny pomysł ! Zrobimy podwójny ślub twój, mój i Somke'a :D
Lubisz Tomlinsona ? Ty mi kradniesz mężów laska . xD .
Wow będę podwójną świadkową ^_^ Hoho Smoke ty to masz wzięcie : D Hejka Smokie ^o^ No nareszcie zrobiłaś konto xD Ej, a mogę przyjść z Knokciem ? Ploosie ^ v ^ Bo będę taka samotna :c xD
Pewnie Knockie mile widzany na moim ślubie i na Smokey, ale wiesz jeszcze formalności trzeba zrobić :D
No to jeszcze poczekamy na zgodę Smokey i robimy ślub ^o^ Knokcio chętny do wyboru ubrań jak coś ^_^
A czy ja i Doktor też możemy wpaść? Wiem, że nie jest Tf'em ale z pewnością go polubicie ;)
Robimy listę gości ^o^ Smokey, Smokie, Smokescreen ( ile odmian xd ), Knockie ( ja ), Knockout, Charlotte, Doktor : D Czekamy na zgodę Smokey ^o^ Hej ale ten ślub to żeby nie był w okresie O3.O6 - O8.O6 bo mnie nie będzie : c I panny młodej też bo jedziemy xD
jeszcze, moi mężowie..! ~Parker, McGuiness, Sykes, Tomlinson, Henderson, Schelley.... SZIT.! Sama się w nich gubię.xD
Moja BFF cie za Knockcia utłucze... uwierz... jest taka wrażliwa na tym punkcie...xD Tak jak na Tomlinsona... Bo w sumie.. Tomlinson to taki żywy Knockciu...xD
Tomlisnon moim bogiem.^o^ Reszty z 1D nie lubie... Poza tym jestem wielką fanką The WANTED.! Tomlinson moim bogiem, a Sykes nałogiem.!.*w* No w sumie skoro ja mg mieć tylku mężow to czemu on nie moze mieć dwóch żon....xD
A i jeszcze moja reszta mężów musi być na tym ślubie :D No to kogo zapraszamy ? Tylko listę gości to duza czy małą ? xd ;d
ZuZu, zaprosi 22.o.O Z czego około 4 jest też na mojej liście..xD Dzielimy się.xd Nie ukrywam, że.. czasem jest ciężko.xd Bo ZuZu, MUSI być na ślubie, ze swym bogiem Tomlinsonem.^ ^
No u mnie to jeszcze musi byc Styles,Malik, Horan, Payne. tomlinson to już będzie cały ROOM 94 Justin Bieber. I więcej to ja nie dolicze ;p A i jeszcze Ian Somerhlader i inni :D ;p
Malik, to połowa Zuski... Ona jest Malikiem.xd Bo Tomlinson, to taki żywy Knockciu...xd Tak wiem, jestem dziwna... Ale u swiecie moim i mojej BFF, wielu TF, ma swoje odpowiedniki u ludzi... Np, Tomlinson-Knockkiu, Sykes-Sideswipe, Schelley-Jazz... itp..... To ustalałyśmy same.xd Wiec cieżko się dokapować jak będzie dalej... Ale nie wiem, czy Smoke był chyba, McGuiness..<jako, ze to mój męzu, ja mu to wybierałam>, Horan, był chyba Breakdownem.xd
Z ludzi bohaterów też zrobili w TF:Masterforce ogólnie to ludzie są tu bohaterami nie wierzysz zobacz czołówkę.
Link:
http://www.youtube.com/watch?v=gX_8tobdiMc
Kto by chciał się móc zmieniać w Transformera ? : D Ja nawet bym chciała ^_^ Fajnie by było xd
No piosenka nawet spoczko, nie wiem czemu ale jak tego słucham to mi się kojarzy z bajką był sobie człowiek xD
Ja to słucham tej muzyczki w kółko i w kółko. Nawet ściągnełem Full Intro Theme. xDD