PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=599993}
7,0 1,1 tys. ocen
7,0 10 1 1092
7,0 2 krytyków
Transformers: Prime
powrót do forum serialu Transformers: Prime

Czy nie wydaje wam się, że coraz to nowsze wcielenia Starscreama są coraz bardziej kobiece? No bo w Animated to był różowy, a teraz chodzi na szpilkach.

Optimi_Prime

Twórcy twierdzą, że to odzwierciedlenie jego chytrości. Mi tam nie przeszkadza. I tak go kocham;D;D;D;D;D

ocenił(a) serial na 10
Optimi_Prime

e tam, przynajmniej się wyróżnia z pośród innych ;) ale jego wcielenie z TF Prime jest bardzo fajne, i pasuje do jego osobowości ;D

ocenił(a) serial na 10
The_Darkest_Charlotte

No niby tak, mi też się podoba i to strasznie, ale... martwie się że ta jego chytrość.. cóż może go doprowadzić do takiego stanu, że bvedzie już wgl wyglądał jak laska. Ale Star jest the best i go KOCHAM!!

ocenił(a) serial na 10
Optimi_Prime

Owszem ,formy Stara z roku na rok.....stają się bardziej "kobiece". Ale to nie przeszkodziło,żeby fani go pokochali.
Co do tej ewolucji - Star z każdym nowym serialem o Transformers'ach staje się sprytniejszy i odważniejszy. Teraz stara się ukrywać swoje zamiary względem Megatrona chociaż....dalej jest jego popychadłem. Był, w każdym bądź razie, bo obecnie pracuje sam. Intrygujące, czy cechy jego bogatej osobowości pomogą mu w tym graniu "solo".

ocenił(a) serial na 10
Optimi_Prime

Starscream NAJLEPSZY !!!!! :D Jego wygląd mi nie przeszkadza. Wręcz przeciwnie :) To prawda, że jest nieco kobiecy ale przynajmniej się wyróżnia ;)