PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=599993}
7,0 1,1 tys. ocen
7,0 10 1 1092
7,0 2 krytyków
Transformers: Prime
powrót do forum serialu Transformers: Prime

http://www.youtube.com/watch?v=lnen8MahBvA Dla tych, którzy nie widzieli....Nowy odcinek trzeciego sezonu "Rbellion" No, to cieszmy się.! Optimus is alive.!.;D Tylko trochę zmienil image.xD

użytkownik usunięty
smokey_TFP_fan

Hahaha Nareszcie sobie odpuścili w końcu.
Rany Optimus normalnie wygląda zajebiście. ;D

ocenił(a) serial na 9

Jak dla mnie jeden z lepszych odcinków.... Po pierwsze, rozwalił mnie tekst Wheeljack'a.. może się przesłyszalam, ale powiedzial "Znajdź sobie inną dzi*kę".xD Dalej... Jak Strauś nabijał się z Shockwave'a.... Potem jak Optimus leciał, co Megatron, myślal, że to predacon.xD No i na koniec, że Smokey, się spóźnił, na walkę.xD W końcu został "Quite sound".^ ^ I'm proud of him.<3

użytkownik usunięty
smokey_TFP_fan

Wheeljack naprawdę tak powiedział omg?!! w bajce takie teksty oj wiedze co. ;D

ocenił(a) serial na 9

ja tak słyszałam.... ale ja czasem coś słyszę, a potem się okazuje,. że to tylko podobna wymowa.xd Ale w wymowie się zgadza gdzieś około minuty 6:46 "Find an another hoe" <hoe, w potocznym języku to właśnie dzi*wa, lub s*ka>

użytkownik usunięty
smokey_TFP_fan

Jeśli dobrze zrozumiałem to chyba masz rację.

ocenił(a) serial na 10
smokey_TFP_fan

To raczej chodzi o - "Fire in another the hole (ogień w kolejnej dziurze)". W filmach np. żołnierze gdy rzucają granat to tak krzyczą (tylko zazwyczaj bez - another).

użytkownik usunięty
Comsing8

Ale cieszysz się że Optimus nie zginął? ;D

ocenił(a) serial na 10

A kto się nie cieszy? :D
Przez cały odcinek była świetna akcja, chodź biedny laptop też nie miał ze mną łatwo zwłaszcza w trzech momentach. Pierwsza jak w pięknym stylu załatwili ich latającą jaszczurkę, druga jak OP już miał podać dłoń AT to się darłam - Optimus nie idź w stronę światła, nie idź w stronę światła, OP nie dawaj mu ręki! najpierw kwiaty i kino!
No i trzecia to oczywiście lecący OP - OPTIMUS!!! hahaha Megatron Optimus leci ci wp@$!#%^@ć!
no i teraz bardzo lubię Smok'a ale nie przepadam za Ultra Magnus'em... :/

użytkownik usunięty
Comsing8

Hmm..... A dlaczego nie przpadasz za Ultra Magnus'em?

ocenił(a) serial na 10

Zjawił się i od razu że jest wojna ale i tak obowiązuje mówienie do niego sir. Do OP mówiono po imieniu i jakoś nie truł że ma być sir, chodź jest wyższy stopniem od Magnusa. Jedynie Wjack mówił komandorze do OP. Taki mi się bardzo chłodny wydaje.