A jednak mroczny energon użyty : D Breakdown powraca ! ^o^ I co a jednak coś tam, Knokciu
kombinował w tym laboratorium xD Decepti-Zombies - oj będzie ciekawie : D ( /watch?v=goLi5mx2t3w )
no cóż w końcu jak porwał June i Fowlera mówił coś, że ich na eksperymenty weźmie. Swoją drogą szkoda, że nie pokazali co zrobił z Silasem bo to byłoby ciekawe. Zapewne drastyczne, ale ciekawe... lobotomia, sekcja a może jakaś transplantacja? Choć podejrzewam, że raczej się na nim nieco odegrał za to oko Breakdowna albo coś ;) Z tymi Zombie zapowiada się niezła jatka ;) Staruś już pewnie schowany pod jakimś stołem siedzi ;) ale jestem ciekawa tego jak powstrzymają te zombie no bo w końcu zabić się ich nie da....
i tu wchodzi moja wizja z syntetycznym energonem... skoro ich nie zabijesz, to może da się jakoś odwrócić działanie mrocznego energonu... Albo, to( o ile moja teoria jest prawdziwa.o.O), albo zwyczajna strzykawka i wyciągnąć to z żył zombiaków...
Jednak, drugiej opcji Knockciu by nie wybrał, bo Zombiaki+ich chęć rozwalania wszystkiego na drodze+Knockciu+Zarysowany lakier.. A wiemy jak on tego nie lubi.;D Chyba, że właśnie mu to zrobią i on wpadnie w szał i jakoś (nie wiem jak.xd) ich pozabija podsumowując:"Tak kończą ci, którzy ośmielą się zniszczyć mój lakier".xD
to by było niezłe ;) Od razu przypomniała mi się jego potyczka z pociągiem z odcinka Tunnel Vision xD
oj taak... ;) Współczuję temu, kto odważy się zarysować jego świeżo nałożony i nawoskowany lakier ;) Co mnie zaciekawiło to to, że w trzecim sezonie Knockout jakoś mało przejmuje się swoim lakierem... i nie wiem czemu ale wydał mi się jakby... nieco odmieniony w sensie charakteru... Ale ta mina jak June powiedziała, że Fowler to nie jej chłopak... xD http://na.leagueoflegends.com/board/attachment.php?attachmentid=676736&d=1367540 432