PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=599993}
7,0 1,1 tys. ocen
7,0 10 1 1092
7,0 2 krytyków
Transformers: Prime
powrót do forum serialu Transformers: Prime

Myślę, sobie "Okej, minął już jakiś czas, od kiedy ostatni raz oglądałam TFP w TV, więc może już będzie nowe.." Przełączam na CN, A tu pierwszy odcinek pierwszego sezonu.! No ludzie.! Ten odcinek, widziałam już tyle razy, że nim rzygam.... Mogłabym go już recytować.... -.- Ale okej... W USA, już się szykują, do trzeciego sezonu, a u nas lipaaa, bo im się nawet tych odcinków wykupić nie chciało, nie mówiąc już o tym, że muszą znaleźć, kogoś do podłożenia głosu dla Smoke'a i zebrać pozostałych do kupy, żeby wgl. dubbing zrobić... -.- Normalnie tracę wiarę w ludzkość....

ocenił(a) serial na 10
smokey_TFP_fan

u mnie jest dokładnie tak samo, po raz kolejny zawodzę się na CN :( ciekawa jestem jaki głos będzie miał Smoke ^^ Oby jakiś wpadający w ucho nie to co z głosem Optimusa, ale w tej kwestii nie będę się wypowiadać...

ocenił(a) serial na 9
The_Darkest_Charlotte

ja już mam parę wersji na jego głos...^ ^ Głos Optimusa.. no tak ja zawsze słysząc go widzę inną bajkę.xd Już wolałabym, mieć, tak jak w USA, że odcinki co tydzień, ale przynajmniej wiesz, że będą, a nie... tak to sobie można czekać w nieskończoność..-.-

ocenił(a) serial na 10
smokey_TFP_fan

święta racja, ten tydzień to by się wytrzymało, a nie kilka miesięcy na nowe odcinki powodzenia :/ Prze to, że cały czas ktoś podaje inną datę pojawienia się nowych odcinków, ja już sama nie wiem w końcu kiedy będzie premiera, o ile w ogóle będzie :/ ciekawa jestem, czy poleci sezon 1 i połowa 2 czy od razu po pierwszym puszczą nowe odcinki, albo już całkiem oleją sprawę i walną premierę w połowie 1 sezonu (znając życie zapewne na odcinku 11 moim ulubionym z pierwszej serii :/ ) ah... ręce i płetwy opadają...

ocenił(a) serial na 9
The_Darkest_Charlotte

No właśnie, to trochę nie halo, że jest pierwszy sezon zupełnie inne wydarzenia, a tu nagle BUM i jest już coś innego... Na razie, to nawet na CN reklamy nie ma.... a jak była bo tej pierwszej połówki, to jakieś pół miesiąca przed... Jak zobaczę reklamę, to będzie cud...

smokey_TFP_fan

A ja mam osobistą opinię, aby w ogóle nie robili TF: Prime w polskiej wersji (chodzi mi o dubbing).

ocenił(a) serial na 9
Grzesiek555

no wiem... ale to jednak chodzi o to, żeby dzieci mogły... bo za napisami nie nadążą, a lektor... hmmm.... każda bajka ma dubbing, więc....

ocenił(a) serial na 10
smokey_TFP_fan

Są bajki z lektorem, powinni byli pójść w tym kierunku :( bo lektorów mamy najlepszych :D

ocenił(a) serial na 9
Comsing8

oj, no mamy, ale nie wszystkich... Czasem aż się miło słucha, a czasem potrafi spieprzyć cały film..;C

ocenił(a) serial na 10
The_Darkest_Charlotte

Głos Optimusa właśnie wpada w ucho... wpada rozwala wszystko po drodze potem impulsem do mózgu i tam zabawia się w rozpędzony autobus, uderzając w ośrodki z całej siły XD (albo tylko ja tak mam :P )
(Odija jest dobry ale jako zielona strzała, albo moloch)

ocenił(a) serial na 9
Comsing8

Wiem, ja ogólnie lubię jego głos i w większości, części TF podkładał optimusa w wersji polskiej.. Jak mi dadzą jakiś kiepski głos dla Smoke'a to ich chyba uduszę.... On jest jedyną<nie licząc Knockouta i Starscreama> godną uwagi postacią.. Jego charakter jest inny od wszystkich pozostałych botów.;D W większości to tacy wzbudzają we mnie jakieś emocje..

ocenił(a) serial na 9
smokey_TFP_fan

lubię, jak są lekko walnięci... bo wiem, że nie będzie nudno.xD

ocenił(a) serial na 10
smokey_TFP_fan

Ja preferuję mocnych liderów (Optimus), lub lekkich psychopatów (Knock Out) :D (chodź Soundwave też mi imponuje) ale najlepiej żeby było różnorodnie :D
z takich lekko walniętych ze wszystkich TF to mam wyjątkową słabość do Side Burn'a.

ocenił(a) serial na 9
Comsing8

Sideswipe, jak najbardziej jest jednym z moich ulubieńców.! dla mnie wyjątkowy jest też Jazz.! Oh, jak ja go uwielbiam, po prostu urzekł mnie swoim charakterem.! Od samego początku miał w sobie coś... Wielka szkoda, ze w serii TFP go nie ma..;C

ocenił(a) serial na 10
smokey_TFP_fan

trzeci sezon stoi dla niego otworem ;) ciekawe czy pojawi się ktoś nowy :) ja bym się bardzo ucieszyła na Grimlocka :)

ocenił(a) serial na 9
The_Darkest_Charlotte

wiem, właśnie umieram z ciekawości co dla nas przygotowali...Nie obraziłabym się za Jazza i Side'a.;D Mogliby też pokazać, kogoś ważnego... nie wiem Primusa.! Lub przynajmniej byłych Prime'ów... No i ciekawi mnie czy Megatron odzyska rękę... bo w pierwszym clipie z trzeciego sezonu, jej nie miał....

smokey_TFP_fan

Czy wiadomo kiedy wyemitują odcinek triage? Bo jak oglądałem to na tym skończyli i następnego dnia był pierwszy sezon od początku. Trochę się wkurzyłem, z resztą chyba nie tylko ja ;-)

ocenił(a) serial na 9
mk555

no właśnie nie jest jedna wielka lipaaaa<mogłabym gorzej, ale nie chcę wyjść, ja przeklinaczkę.xd> Co trochę zmieniają datę premiery tej drugiej połówki sezonu, ja strasznie czekam na "New Recruit".<33 naprawdę mnie coś trafi, jak dalej bd czekać.! *krzyczy histerycznie*