PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=122579}

Traszka Neda

Ned's Newt
1997 - 1998
7,6 400  ocen
7,6 10 1 400
Traszka Neda
powrót do forum serialu Traszka Neda

świetny

użytkownik usunięty

Ten serial naprawdę jest świetny. Pamiętam go z czasów wczesnego dzieciństwa. Leciał chyba na Minimaxie. Nie wiem, czemu ludzie tutaj nie piszą. Jak pamiętam, to dużo dzieci lubiło "Traszkę Neda". Z kolegami i koleżankami nawet opowiadaliśmy na pamięć odcinki. Było super!

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
użytkownik usunięty

rzeczywiście leciał na minimaxie a teraz na kidsco. dobry serial w oldschoolowym stylu- humor i rozrywka lat dziewięćdziesiątych :)szkoda, że brak go na ogólnodostępnym kanale...

ocenił(a) serial na 8

Zgadzam się z przedmówcami. Lekki, z humorkiem - o to przecież chodzi. A te dzisiejsze bajki? Fanboy i ChumChum, SpongeBob... To już samo za siebie mówi.

ocenił(a) serial na 9
ArienneMD

Ja także się z Wami zgadzam. Uwielbiałam tę bajkę, jedna z najlepszych z mojego dzieciństwa.

ocenił(a) serial na 10

Ludzie nie komentują, bo teraz jest niemalże nie do dorwania, nie licząc pojedynczych odcinków. A szkoda, bo w dzieciństwie dosłownie pokładałam się na nim ze śmiechu. Humor absurdalny i inteligentny, nienachalne nawiązania do popkultury i postaci historycznych. Miodzio.

ocenił(a) serial na 9
denuviel

Moim zdaniem to również wspaniała bajka. Nie da się o niej zapomnieć szczególnie o tych humorystycznych dialogach.

ocenił(a) serial na 10
claus5

zdecydowanie to była najlepsza pozycja na Minimaxie

użytkownik usunięty
claus5

Kreskówkę można oglądać teraz na kanale TOP KIDS.