PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=190890}

Trawka

Weeds
2005 - 2012
7,5 29 tys. ocen
7,5 10 1 28853
7,7 12 krytyków
Trawka
powrót do forum serialu Trawka

Jak Wam sie podobał final? :)

ocenił(a) serial na 7
axelmat

dla mnie rewalacja. takiego wlasnie finalu oczekiwalem - trzyma poziom. i ta piosenka na koniec, swietne!

gielnik

Czy to juz koniec serialu? Czy beda jeszcze jakies sezony?

ocenił(a) serial na 8
bastro

będzie jeszcze conajmniej jeden sezon: http://www.youtube.com/watch?v=BOrIF24tQ0Y - mówi o tym przy końcu. A co się stało z Celią?? dlaczego się w ogóle nie pojawiła w tym sezonie??

Anexoza

Celia zakończyła swą karierę w Weeds po piątym sezonie. Umowy nie przedłużyła, ot co. :-)

użytkownik usunięty
axelmat

finał rewelacja, zwłaszcza ostatnia scena (piosenka Gin Wigmore - Hey Ho ),
w przeciwieństwie do całego sezonu, który był wg mnie najsłabszym ze wszystkich.

ocenił(a) serial na 7

jak dla mnie to byl troche lepsze od 5 sezonu.
A final calkiem niezly, wiadomo, ze nie jest to weeds znane z genialnych poczatkowych s. ale dalej przyjemnie sie to oglada

ocenił(a) serial na 7
axelmat

dla mnie bomba :) nie mogę się doczekać kolejnego sezonu xD

ocenił(a) serial na 7
axelmat

świetny :] naprawdę zaskoczyli mnie z tym planem C. szkoda tylko że Doug'a nie było, bo go uwielbiam

ocenił(a) serial na 10
axelmat

finał super, szkoda że tak szybko, bo ten odcinek naprawdę wciągnął. plan c świetny, ciekawe co teraz wymyślą... Nancy w więzieniu:D?

ocenił(a) serial na 9
risika199

w to akurat szczerze wątpię :D zawsze była cwana i potrafiła uciec ;)

ocenił(a) serial na 9
axelmat

Jak dla mnie najlepszy odcinek z całego sezonu.

ocenił(a) serial na 8
axelmat

odcinek bardzo dobrze zrobiony, czuję jednak malutki niedosyt, że sama końcówka nie wciągnęła mnie tak bardzo, jak powinna.
i szczerze mówiąc ostatnie ujęcie zasugerowało mi koniec serialu. nie wiecie, czy będzie kontynuowany?

ocenił(a) serial na 6
rocknblueslover

Z tego co wiem ma być 7 sezon, choć jak dla mnie tutaj mogliby zakończyć. A co będzie w przeszłości? Hym, Nancy w więzieniu lub Nancy - świadek koronny.

ocenił(a) serial na 9
rocknblueslover

dokładnie to samo pomyślałam... i od razu szukałam informacji o kolejnym sezonie, na który się jednak zanosi - czuję, że będzie to porażka, tak jak z 4 sezonem Prison Break, nie wiedziałam po co powstał...

ocenił(a) serial na 8
axelmat

jak dla mnie- super. masa emocji, których musieli przeżyć bohaterowie... wszystko w ciągu ostatnich paru minut serialu... trawka moglaby się już zakończyć, chociaż cięty humor, świetne gagi - chciałoby się jeszcze pooglądać :) szkoda tylko, że od 2 sezonów od tematu "trawki" odpływamy.. ehh bomba: plan C, przyznanie się do winy, mimo tego, że Esteban ma DVD z nagranym zabójstwem... ZOBACZYMY co dalej będzie :))

użytkownik usunięty
minimum3znaki

dokladnie od 2 sezonu malo trawki :D!!!!

ocenił(a) serial na 8
axelmat

Finał świetny, może troszkę mniej zaskakujący niż finały poprzednich sezonów (serial miał i ma to do siebie że zaskakuje nas w ost. odcinku), ale w zamian za to była masa emocji, i to takich smutnych bo mimo wszytko rodzina została rozdzielona, Silas, Shane i Andy lecą, Nancy została... i to jeszcze pójdzie siedzieć. Ciekawi mnie co z Doug'iem, to moja ulubiona postać, został w domu z żoną i jej mężem? :) Myslę że 7 sezon będzie ostatnim, jestem fanem tego serialu i mam nadzieję, że tak się stanie. NIe ma sensu chyba i pomysły na ciągnięcie go dalej.
Do zobaczenia za rok!

ocenił(a) serial na 9
pharell

Ja właśnie liczę na to że jeszcze co najmniej dwa sezony będą, ciężko się rozstać z tym serialem.

axelmat

piękny i dobry na zakonczenie calej serii !
Zaskakujacy, a poza tym moment gdy Silas patrzy w okno i zbiera mu sie na placz jest tak realistyczny ze nie wiem jak ten aktor to robi.
ciekawe czy teraz bedziemy ogladac nancy w wiezieniu...:)

ocenił(a) serial na 9
aamidale

jeszcze raz dla wszystkich !!
BEDZIE SEZON 7, natomiast JENJI KOHAN twierdzi, ze sezon 7 ma byc ostatnim

ocenił(a) serial na 9
M_Weaver

:D ja się cieszę, czekam z niecierpliwością (rok). Chodź moi znajomi mówią, że ten serial skończył się po 3 sezonie. JA GO UWIELBIAM ;]

ocenił(a) serial na 8
axelmat

nie podzielam tych zachwytów, ale to może dlatego, że cała seria juz mnie tak nie bawiła, moim zdaniem formuła się wyczerpała i powinien być koniec, oczywiście ostatni sezon obejrze, z przyzwyczajenia, nie mam w zwyczaju porzucania serialu w trakcie

ocenił(a) serial na 8
axelmat

Bardzo dobry odcinek, czułem że rozegra się akcja w tym stylu ale nie myślałem, że będzie aż taka heca ;)
W moim odczuciu odcinek idealnie spuentował całą historie Nancy i w ten oto sposób powinien się ów serial zakończyć.
Pomimo, że bardzo go lubię i strasznie mi się podobał nie widzę sensu dalszego ciągnięcia wątku, gdyż może on zwykle popsuć serial (jak to było np. z Lostem).
Z resztą co może nam ten serial zaoferować - parę wątków o Dougu i Celia + jak Nancy handluje używkami w więzieniu (jakby nie było tytuł zobowiązuje ;)),
dodatkowo okraszone wstawkami "jak to Andy z bratankami dostali się do Kopenhagi"
Nonsens - jednak to moje zdanie :P

I tak w ogóle skoro cały czas gadali, że wybierają się do Kopenhagi to dlaczego bilety kupili do Paryża? (chyba, że było to gdzieś wytłumaczone - jak było to sorry :P)

ocenił(a) serial na 6
Y0RGI

może przesiadka w Paryżu do Kopenhagi? :P wątpię żeby mieli bezpośredni lot :P

kurczę. cały sezon bardzo średni, ale końcówka doskonała. ciekawe kiedy będa nagrywać 7sezon.

ocenił(a) serial na 9
hernameisauri

dokładnie - Warren przecież powiedział, że kupił bilety do Kopenhagi z przesiadką w Paryżu...

axelmat

sezony 4, 5 i 6 to na ta sama trawka jak na początku. Nie jest źle ale po tak genialnym początku ogądając ostanie sezony cały czas czułem niedosyt. Szkoda, że będzie jeszcze jeden sezon. Ostatni odcinek był naprawdę dobry i na nim śmiało można zakończyć.

ocenił(a) serial na 9
axelmat

odcinek rewelacyjny. równie dobrze mogą zrobić kolejną serię jak i zakończyć na tej - w każdym wypadku ten odcinek się broni.
a następna seria? program ochrony świadków - to brzmi najrozsądniej, ale kiedy w Trawce działo się coś co można by nazwać rozsądnym :)

ocenił(a) serial na 10
axelmat

a ja przyznam, ze jestem zrozpaczona, serial dla mnie jest genialny, tyle emocji, ze masakra. awyczytalam w amerykanskiej wikipedii, ze w 7 sezonie jest prawdopodobienstwo smierci Nancy. Szczerze? Mam nadzieje, ze wszystko skonczy sie dobrze i ze ta kretynka w koncu zauwazy Andyego. Strasznie sie przywiazalam do serialu i do bohaterow, ciezko mi bedzie wytrzymac do 7 sezonu i ciezko bedzie PO.
Nie wiecie kiedy mozemy spodziewac sie 7? Pewnie po swietach? Na ferie? Po feriach?

ocenił(a) serial na 7
MEla

Ogólnie odcinek nie był zbyt ciekawy ale zakończenie mnie zaskoczyło i czekam na 7 sezon :)

ocenił(a) serial na 7
MEla

MEla: Pod koniec sierpnia - jak każdy inny sezon.

ocenił(a) serial na 8
axelmat

jak dla mnie sezon był bardzo średni no ale zakonczenie podniosło troche ogolną ocenę. ciekawe co teraz. fajnie by było gdyby chłopaki naprawde dolecieli do kopenhagi i tam rozkrecili jakis biznes :) no czekam z niecierpliwością !

użytkownik usunięty
axelmat

Kozackie zakonczenie i swietna nutka na koncu, czekam na sezon 7!

ocenił(a) serial na 8

sezon 6 po slabych poprzednich zaskoczyl i to baaaaaaaaaardzo pozytywnie..mam nadzieje ze 7 ostatni sezon utrzyma ten poziom

axelmat

a ja widzę nieścisłość w tym planie C - po co wzięła ze sobą dziecko. jak pójdzie do więzienia to mały zostanie z estebanem...

fugly

musiała wziąć dziecko bo Esteban by nie wyszedł tak sobie na legalu z lotniska bez dziecka a wyjście ze spokojem było ważne bo tam na nią czekali, i możliwe że dziecka nikt nie dostanie bo jak Nancy pociągną do więzienia (z którego pewnie ucieknie) to Estebana też w końcu nie jest taki "czysty"

ocenił(a) serial na 8
axelmat

Ogólnie trawka troche sie zj****a po opuszczeniu Agrestic i przyznam szczerze ze ten sezon do odcinka nr9 był baaaaaaaaaaardzo slaby az sobie przerwe zrobilem, siadlem przedwczoraj i okazalo sie ze najlepsze odcinki serii były przede mną, od 9 to naprawde stara dobra trawka!! Finał kapitalny!!
Od czasu powiedzmy konca 1szej serii poziom spadl, ale koncówka szostego sezonu naprawde sie broni, az czekam na ciąg dalszy...

dogville

popieram serial zaczął się jebać tak od 3sezonu, Nanncy zaczęła dawać na lewo na prawo no i w końcu spotkała ją zasłużona kara. Ogólnie 6sezon był nudny jak flaki z olejem czasami swoją nudnością przebijał 5sezon. Ale final episode nadrobił to. Najśmieszniejsze w tym serialu jest to że wszystko zaczęło się od sprzedawania Trawki a skończyło się na kartelu z meksyku. Mi też brakuje tego stylu co był pokazany w 1 i 2 sezonie. Conrad i Nanncy byli dobrymi dilerami a Doug z Andym to mistrzostwo świata ! Mam nadzieje tylko że ostatni 7 sezon nie zwalą do końca i 4th sezon Breaking Bad nie pójdzie ścieżkami Trawki i z Waltera Whita zrobią jakiegoś El'Patrone Kartelu z Meksyku. Ogólnie Breaking Bad jest trzecim moim ulubionym serialem zaraz po Dexterze i Trawce.

ocenił(a) serial na 7
axelmat

Zakończenie szóstego sezonu było dobre, jednak cały sezon był nudny tak jak ktoś wspominał wyżej. Żałuje, że w nowa paczka Celii nie została rozwinięta - LOL. Doug się pojawił i było czasem śmiesznie, a tak to można było usnąć podczas ich podróży po USA.

ocenił(a) serial na 9
kontaktpatryk

Podróż po kraju była świetna, szczególnie miasteczko uciekinierów, więc znowu taki zły ten sezon nie był.

axelmat

6 sezon był taki 6,5/10 ale ostatnia scena szok , w ogóle s06e13 był taki szokujący , brak mi słów jak obejrzyłem odcinek to mi szczęka opadła , naprawdę