PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=190890}

Trawka

Weeds
2005 - 2012
7,5 29 tys. ocen
7,5 10 1 28853
7,7 12 krytyków
Trawka
powrót do forum serialu Trawka

czy zna kots tytul owej piosenki lub wykonace owej piosenki?

ocenił(a) serial na 10
ni_marek

Hey marijuana, you make me wanna,
sing really stupid fucked up songs all the time...

hehe pamiętam ten kawałek ale nie mogę ci pomóc

ale z cała pewnością dołączam się do prośby

p_b_88

Ciesze sie ze nie jestem sam w tym poszukiwaniu. Wiec czy istnieje ktos kto bedzie w stanie nam pomoc?

ocenił(a) serial na 10
ni_marek

"I contacted Showtime and they (their email people) didn't know either. They recommended I look at imdb." to post ze stonki weeds, pocieszające jest to, że nie tylko polacy szukają tej zwariowanej piosenki ;) Zastanawiam się czy ktoś z was ma ten odcinek w całości do końca, zawsze można nagrać dźwięk z końcówki i puścić w sieć... ja niestety mam obcięta wersję :/
i jeszcze jeden "news":
"People on other boards are saying its by Tenacious D."...

ocenił(a) serial na 10
maja_san_D

mi scuzi, że 2 posty pod rząd, ale jest piosenka Tenacious D która nazywa się

ocenił(a) serial na 10
maja_san_D

net wariuje, a może to ja z podniecenia wymiękam, w każdym razie znalazłam piosenkę która nazywa się "Marijuanaille" Tenacious D, właśnie zaczęłam ją "zdobywać" hehe, jak to bedzie to na pewno dam znać, ale to pewnie już jutro, bo muszę zmykać z pracy ;) a ta pioseneczka, jak się dłużej zastanowić, pasuje do T. D ;) trzymajcie kciuki...
ok wcale nie ściąga się tak wolno więc poczekam te 3 min i od razu napiszę w tym poście czy to to... już się nie mogę doczekać :D napięcie rośnie hehe...
niestety to nie to. ściągam po kolei wszystko co ma marijuana w tytule. desperacja

maja_san_D

maja san i jak odniosles sukces?
ja "zdobywalem" z 20 utworow ktore w tytule maja marijuhana i nic:(

ni_marek

bingo, jackpot i haleluya

Desirable Sun - Mary J

ocenił(a) serial na 9
ni_marek

tak dokładnie ta piosenka...jeśli ktoś chce to prosze pisać kifekyo@gmail.com