PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=190890}

Trawka

Weeds
2005 - 2012
7,5 29 tys. ocen
7,5 10 1 28853
7,7 12 krytyków
Trawka
powrót do forum serialu Trawka

S07E05 !!!!! [Spoiler]

ocenił(a) serial na 10

końcówka odcinka jest epicka gdy wychodzi Heylia z gnatem przeładowuje i mówi : "Hell No !!!" i do tego ta nutka, zajebista scena ;D coraz lepiej zapowiada się ten sezon !! :D

ocenił(a) serial na 7
Sz0k

Początkowe odcinki na prawdę słabe moim zdaniem. Liczę właśnie na zmianę po tym piątym odcinku. Doug/Andy już nie śmieszą, Shane zbyt poważny, Silas świeci co chwilę klatą :F

Czekam na poprawę.

ocenił(a) serial na 9
kontaktpatryk

Ha, moim zdaniem jak dotąd w 7 sezonie to była najlepsza scena!! W zasadzie jedyna, która przypomniała mi tą Trawkę z pierwszych 3 sezonów, które uważam za genialne! 4 był spoko, 5 znośny natomiast 6... porażka tak kompletna, że brak mi słów na to! 7 jest generalnie lepsza od 6, ale i tak nie dorasta do pięt pierwszym 3 sezonom... eh i teraz ta Heylia!! Matko, żeby ich teraz było więcej w serialu, błagam! Może jakiś poziom powróci!

Uważam, że 1-3 były tak wyśmienite m.in. dzięki Heyli i Conradowi właśnie. Oni tworzyli niesamowity klimat, ważne też było Agrestic, to wszystko miało jakieś ramy. Rodzinka Nancy była dziwna, ale jednak trzymała się kupy, były jakieś zasady, jakiś szacunek... w 6 z przemieszczaniem się autobusem to jakiś żart chyba, natomiast w 7 brak mi właśnie tych ram, tej pozornej normalności, która jednak trzymała wszystko w ryzach! Mogłabym tak długo pisać... Sądzę jednak, że wszyscy fani Weeds dokładnie wiedzą co mam na myśli:)

ciasek

Dokładnie! O Boże jak się uśmiałam, gdy zobaczyłam Heylę :D Tego właśnie było trzeba temu serialowi, brakuje mi jeszcze Celii- była irytująca, ale zabawna i kojarzy mi się głównie z pierwszymi sezonami Weeds, chciałabym też zobaczyć Isabelle, bo wydaje mi się, że jej postać mogłaby być bardzo interesująca, młoda lesbijka i w ogóle. Macie może na ten temat jakieś info, o pojawieniu się którejś z powyżej? ;)

ocenił(a) serial na 8
Sz0k

Ej, a wiecie co to za piosenka na koncu 5 odcinka ? :>podoba mi sie strasznie, a nie wiem jak jej szukać..

ocenił(a) serial na 8
reginaka

mam już ;) dla tych co nie wiedzą :Baskerville - My Friend