PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=190890}

Trawka

Weeds
2005 - 2012
7,5 29 tys. ocen
7,5 10 1 28853
7,7 12 krytyków
Trawka
powrót do forum serialu Trawka

Jak w temacie. Dla mnie serial jest baaardzo nudny. Obejrzałem pierwsze 8 odcinków i po prostu nie mogłem wytrzymać. Tak beznadziejnego serialu dawno nie widziałem.

ocenił(a) serial na 9
Falas

Fakt, jak Ty "39 i poł" dałeś/dałaś 10/10, Prison Breakowi 9/10 to musisz sie xznać jak mało kto. I Jericho 3/10 dostał. lol

Falas

rzecz gustu..

osobiście szaleję za trawką ! ;]

emSii

Akcja w "Trawce" i "Jericho" wg. mnie ciągnie się jak flaki z olejem. Temat niby ciekawy, ale realizacja i rozwinięcie naprawdę kiepskie. A co do ocen to już inna sprawa. Nie chce nikomu narzucać mojego zdania. Ani ten serial nie musi być moim ulubionym, ale lecz daleko mu naprawdę do tego by go w ogóle móc oglądać. A tak poza tym to nie wiem dlaczego, ale ostatnio nie mogę dodawać swoich ocen...

ocenił(a) serial na 9
Falas

Bo idioci nie maja prawa glosu... serial 10/10

qPa

ehhh. Tutaj widać twoje prostactwo i brak inteligencji. Jeśli nie podzielasz kogoś opinii, to albo napisz coś mądrego, albo nie zabieraj głosu.
Zresztą 15-latkowie nie powinni mieć prawa głosu...
Twój intelekt za to można zauważyć po takich ulubionych flmach jak: "Harold & Kumar Go to White Castle".
Życzę powodzenia w życiu...

ocenił(a) serial na 9
Falas

Szkoda w ogóle coś pisać na twoj temat, a co dopiero mądrego, a jeśli oceniasz ludzi po tym jakie filmy lubią to radze sie poważnie zastanowic nad sobą.. nie pozdrawiam i nie odpisuj bo żal cie czytać "ynteligencie".

Falas

Akcja w Trawce tak naprawde zaczyna sie wraz z drugim sezonem, ale jak wiadomo czy ci sie bedzie podobał to rzecz gustu a o gustach sie nie rozmawia..

ocenił(a) serial na 10
emSii

Ja też xD

Cóż, "Trawka" to jeden z oryginalniejszych i ciekawszych seriali, ale każdy ma swoje zdanie.

cornerstone

cytuję : "Fakt, jak Ty "39 i poł" dałeś/dałaś 10/10, Prison Breakowi 9/10 to musisz sie xznać jak mało kto. I Jericho 3/10 dostał. lol". Ja nie oceniam innych po tym co lubią, bo każdy ma prawo do własnych upodobań.
Lecz skoro inni tak piszą (to nie mój cytat!!!), to chciałem pokazać sami lubią, a nie jest wysokich lotów...

użytkownik usunięty
Falas

No, akurat 1 sezon był moim zdaniem najsłabszy i był nudnawy. Ale 2 sezon jest już mistrzowski, a cliffhanger ostatniego odcinka 2 sezonu to dla mnie przechodzi do historii. Tylu uciętych wątków naraz to chyba nawet w Lost nie było :). Jak dla mnie jeden z moich ulubionych seriali - 9/10.

http://www.northim.blox.pl

ocenił(a) serial na 6

geepiu ja dałem PB 10/10, Herosom 10/10 Lostom bodajze 8/10 a Dexowi 8/10 i uwazach ze sie nie znam? Rzecz gustu. y wolisz to ja wole to.

ocenił(a) serial na 7

E, pierwszy sezon był najlepszy.

ocenił(a) serial na 7
arrival

Ja się zgodzę co do tego, że serial rozwija się bardzo wolno. Że miejscami jest nudny. Ale czy to musi znaczyć, że słaby? W tym przypadku nie ;)

ocenił(a) serial na 3
Falas

Serial niby fajny, ale po kilku odcinkach zrobił się lekko nudny i "o niczym" w zasadzie.

topjes

Moment, jak to o niczym...? A oglądasz w tv na Comedy Central, czy na jakimś innym kanale.. Bo tak btw to cholera puścili znowu to samo co puszczali już przed wakacjami..:( A ja bym chciała dalszych odcinków, ale to już sobie pomarudziłam..
Uważam ten serial za jeden z lepszych jakie powstały, ciekawy, inny, a wręcz nazwałabym go 'innowacyjnym':)

ocenił(a) serial na 10
Falas

Po prostu to zalezy od grupy wiekowej jak i podejscia do samego tematu dilowania. Jesli ktos ma poczucie humoru i nie razi go ta tematyka to musi mu sie to podobac :) Jak dla mnie to najlepszy serial jaki widzialem do tej pory. Rzadko sie zdarza zeby czlowiek usiadl i tak go cos wciagnelo zeby np caly sezon jednym ciurkiem obejrzal :)

Jussi

No nie do końca się z Tobą zgodzę. Mam poczucie humoru, miałem pozytywne podejście (po przeczytaniu opisu) do tego filmu) itp, ale po obejrzeniu 3-4 odcinków moja ocena była negatywna.

Serial po prostu strasznie mnie nudził.

P.S
Bardzo lubie serial Dexter :D

użytkownik usunięty
Falas

Kto nie lubi :) 3 sezon na szczęście zaczął się rozkręcać.

http://www.northim.blox.pl

ocenił(a) serial na 8

no wiec stary powiem ci masz pecha... bo mi sie zaczal podobac od 9 odcinka:]
wczensiejsze obejrzalem bo lezalem w lozku z grypa wiec w sumie z nudow. ale drugi sezon juz jest calkiem ciekawy:)

gen_leihy

A to ciągle o trawce czy raczej o Dexterze :P? Bo jeśli chodzi o "Weeds" to pogubiłam się w sezonach, oglądałam w tv i nie wiem na którym sezonie skończyłam..