miałam na myśli, że oglądałam, ale zupełnie mi się nie podoba... straciła pazur
no niestety, jestem już po drugim odcinku (7 sezonu) i niestety obydwa mnie zawiodły. Mam nadzieję że może w późniejszych odcinkach akcja się rozwinie, bo narazie flaki z olejem. Zgadzam się także że odcinki zdecydowanie za krótkie, to odczucie potęguje zapewne fakt że ostatnio oglądałem seriale z odcinkami 40-60 minutowymi. Tak czy inaczej miejmy nadzieję że twórcy zakończą serię ze znanym z poprzednich sezonów humorem i zaskoczeniem.
Po pierwsze, oczywiście, za krótkie odcinki- na początku to był + serialu, ale teraz już nie bardzo. Pierwszy odcinek- zawiodłam się, ale na 2 już ciekawiej, ciekawiej ;) Irytują mnie niektóre sytuacje np. to, że Nancy się zjarała- ona nigdy nie jarała bo mówiła, że za szybko się uzależnia. Doug lekko stracił humor ale widzę, że już powoli wiodą go na dobre tory :D W każdym bądź razie czekam na 3 odcinek :)
Juz nie chce zakladac nowego tematu ale ...serial rzeczywiscie wraca czego przykladem jest odcinek 4 z 7 sezonu :) Swietna Nancy!! Poprostu jest genialna ta babka!! Gadka z Silasem wrogo nastawionym i... na koncu jeszcze kaczke jej odddał, urocze ;] No i gadka z Dougiem i pocisk ze jak wiadomo przez kilka lat byl jej zawsze kulą u nogi :D
... no i mega smutna koncowka.
dobre.