PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=190890}

Trawka

Weeds
2005 - 2012
7,5 29 tys. ocen
7,5 10 1 28853
7,7 12 krytyków
Trawka
powrót do forum serialu Trawka

Jest dziesiata rano (sa wakacje zeby nie bylo ze sie obijam) właczam 1 odcinek 4 sezonu ;] siedam na kanapie i ogladam ;] po połgodzinie biore sie za następny odcinek potem za kolejny i kolejny i tak jest godzina 19;46 i skonczylem 4 sezon (miałem mała przerwa na obiad i kolacje ;p) ;] taki maratonik sobie zrobilem, a co ;p starsznie wesoly jakos jestem po tym serialu! ten serial jakos na mnie tak dziala i bdb! xD POLECAM!

ocenił(a) serial na 10
Mr_Obsessed

Ja 4 sezony w weekend obejrzałem ;) Odcinki krótkie i w sezonie ich za dużo nie ma wiec poszło to całkiem szybko ;D Późnie tylko przez tydzień nuciłem Little Boxes on the Hill Side , Little Boxes ...... haha ;D

ocenił(a) serial na 10
Mq112358

w pierwszym odcinku starsznie mi sie nie podobala ta piosnka taka banalnami sie wydawala! a teraz uwielbiam ! 'little boxes made of ticky tacky' ;]

Mr_Obsessed

Hm... ja ogladam ten serial od 4 dni i koncze dzis 2 sezon i zaczynam 3 . Poprawia mi humor i sie chyba od niego uzaleznilam heh;d Chodz musialam obejrzec tez inne seriale takie jak Burn Notice i True Blood no i Najnowszy Hearper Island < polecam fajne:D