PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=190890}

Trawka

Weeds
2005 - 2012
7,5 29 tys. ocen
7,5 10 1 28853
7,7 12 krytyków
Trawka
powrót do forum serialu Trawka

Po obejrzeniu dwóch pierwszych odcinków mogę powiedzieć że zapowiada się fajny serialik. Klimatem trochę przypomina "Desperate Housewives". Zobaczymy co będzie dalej :).
Pozdrawiam

użytkownik usunięty
luthiena

No tak, po pierwszych odcinkach jest takie wrażenie, ale potem znika.

Zależy co kto lubi :) Ja już jestem po 3 odcinkach 3 serii i coraz bardziej mi się podoba :D
Pozdrawiam

ocenił(a) serial na 7
luthiena

jeśli dobrze zrozumaiłem to jestes po pierwszych odcinkach trzeciej serii. wiec wez sie za dwie poprzednie serie, a spodoba ci sie napewno.
Dr Mistery nie wiem co miało oznaczac ze zapowiada sie dobrze po pierwszych odcinkach a potem wrazenie znika? widziałes juz całą trzecią serie? to fajnie. w 'weeds' wraznie nie znikło przez dwa sezony wiec jestem pewien ze i teraz nie zniknie.

FisherN

Fisher, wydaje mi się, że luthiena w 1 poście pisze o 2 pierwszych odcinkach 1 serii (popatrz na datę), a Dr Mistery chodziło o wrażenie podobieństwa do Desperate Housewives ;p

ocenił(a) serial na 7
oliina

tak, oczywiscie chodziło o pierwsza serie, nie zwróciłem uwagi na date. ale wypowiedź Dr Mistery nie jest jednoznacznie sformułowana. zapewne chodzi o wrazenie podobienstwa do dh, ale mozna to odebrac w dwojaki sposób.

FisherN

Noo, ja od początku oglądam i mam obejrzane wszystkie odcinki jakie wyszły do tej pory :) osobiście serial uwielbiam i polecam :)
pozdrawiam ;)

oliina

Jesli chodzi o podobieństwo do DH to faktycznie później serial jest coraz mniej podobny ale wydaje mi się że to dobrze :) Ja wolę weeds :D