Po obejrzeniu dwóch pierwszych odcinków mogę powiedzieć że zapowiada się fajny serialik. Klimatem trochę przypomina "Desperate Housewives". Zobaczymy co będzie dalej :).
Pozdrawiam
Zależy co kto lubi :) Ja już jestem po 3 odcinkach 3 serii i coraz bardziej mi się podoba :D
Pozdrawiam
jeśli dobrze zrozumaiłem to jestes po pierwszych odcinkach trzeciej serii. wiec wez sie za dwie poprzednie serie, a spodoba ci sie napewno.
Dr Mistery nie wiem co miało oznaczac ze zapowiada sie dobrze po pierwszych odcinkach a potem wrazenie znika? widziałes juz całą trzecią serie? to fajnie. w 'weeds' wraznie nie znikło przez dwa sezony wiec jestem pewien ze i teraz nie zniknie.
Fisher, wydaje mi się, że luthiena w 1 poście pisze o 2 pierwszych odcinkach 1 serii (popatrz na datę), a Dr Mistery chodziło o wrażenie podobieństwa do Desperate Housewives ;p
tak, oczywiscie chodziło o pierwsza serie, nie zwróciłem uwagi na date. ale wypowiedź Dr Mistery nie jest jednoznacznie sformułowana. zapewne chodzi o wrazenie podobienstwa do dh, ale mozna to odebrac w dwojaki sposób.
Noo, ja od początku oglądam i mam obejrzane wszystkie odcinki jakie wyszły do tej pory :) osobiście serial uwielbiam i polecam :)
pozdrawiam ;)