Trawka

Weeds
2005 - 2012
7,5 29 tys. ocen
7,5 10 1 28897
7,6 9 krytyków
Trawka
powrót do forum serialu Trawka

najnowszy sezon utracił klimat, jakoś nie wciąga. Każdy w rodzinie juz "diluje" albo hoduje, ich perypetie z trawą robią sie nudne.
Wiele mu brakuje do pierwszego sezonu.

ocenił(a) serial na 10

Jak narazie jest to dla mnie najgorszy z wszystkich sezonów niestety , mam nadzieje że wszystko się rozkręci i będzie chociaż jak 4 :)
1i2 był świetny , z 3 jakoś nie bardzo jak dla mnie ;)

ocenił(a) serial na 8

początek sezonu słaby ale tak od 10 epizodu robi się ciekawie, jak dla mnie

Serial świetny ale ogólne wrażenie zabił 3 4 5 sezon
dalej jest śmiesznie ale zupełnie inna atmosfera nic się nieklei
Zakończenie w którym Nancy ostatecznie porzuciła wspaniałego Andyego
mnie zabiło. Nie tak miało byc....Lepiej obejrzec tylko 1 i 2 sezon

ocenił(a) serial na 10
_sauron19_20

Nie utracił klimatu, a wręcz zyskał na początku była to lajtowa obyczajowa komedia, a teraz jest to trzymająca w napięciu bardzo czarna idealnie napisana komedia, szkoda tylko że Konrad i reszta murzynów tylko przez 2 sezony była.
P.S Shane jest kozak ze hej:)

Popieram zdania o tym, że serial schodzi na psy. Pierwszy i drugi sezon był porywający, prześmieszny. Ukazywał nam amerykańskie społeczeństwo ze wszystkimi jego przywarami. W kolejnych sezonach widoczny jest brak pomysłu. Aktorzy odgrywają wkóło te same schematy, a co za tym idzie postacie stają się nudne i przewidywalne. Sezon piąty był po prostu nudny...

_mike

Czy ja wiem.. oczywiście, że kolejne sezony są coraz gorsze, bo w końcu utrzymać klasę mało kto potrafi dłużej niż przez sezon czy dwa.
Ale 'gorsze' moim zdaniem nie znaczy 'złe'. Wciąż bardzo przyjemnie ogląda mi się Trawkę )

ocenił(a) serial na 8

Owszem, pierwsze 2 sezony byly najlepsze. Teraz czasem juz wieje nuda, ale nadal, serial uwazam za udany i z niecierpliwoscia czekam na nastepny sezon.
Szkoda, ze Andy zpowaznial,bo byl ubaw z nim co niemiara. Doug tez jakby sie wypalil, choc sam jego wyglad smieszy.
Nudna do bolu za to jest Celia.
Chcialbym, zeby nastepny sezon powrocil do korzeni...

ocenił(a) serial na 10
Stone_Cold

powroci na sama mysl chce mi sie smiac jak pomysle ze Celia zaklada swoj wlasny team :)

Mam tylko nadzieje ze tej paniusi z meksyku nie uratuja tylko sie dziwka utopi ;)

voytastk

Właśnie przed sekndą obejrzałam ostatnio odcinek - to mnie Shane zaskoczył - mały morderca ;) Też mam nadzieję, że jej nie uratują, tylko co tak to z Shanem i jak to wyjaśnią? Już nie mogę się doczekać, a chyba musimy czekać rok?

użytkownik usunięty

widze ze nie tylko ja odnioslem wrazenie ze 5 sezon jest slaby :|

ocenił(a) serial na 10

dla mnie najsłabszy jest sezon 1, reszta jest idealna, dodam że ten serial ma chyba najlepsze cliffhangery w histori tv, ten w ostatnim odcinku drugiego sezonu majsterkurwasztyk:)

ocenił(a) serial na 4
bobasz

no nie żartuj sobie, chyba innych seriali nie ogladasz twierdąc, że ma najlepsze cliffhangery :) a co do serialu to jak dla mnie czym dalej tym lepiej :)