Trawka

Weeds
2005 - 2012
7,5 29 tys. ocen
7,5 10 1 29011
7,6 9 krytyków
Trawka
powrót do forum serialu Trawka

ocenił(a) serial na 9

Ja właśnie jestem po 3 odcinku I serii i jestem zachwycona. Idealny serial na lato. Trochę humoru, trochę dramatu i oryginalna tematyka. Poza tym boska obsada. Po "Aniołach w Ameryce" mam ochotę obejrzeć wszystkie filmy i seriale, w których występują Parker i Kirk. Najlepsze jeszcze przede mną. Dopiero w 4 odcinku pojawia się Justin.
Mam pytanie do tych którzy oglądają serial na bieżąco. Czy mi się zdaje, czy w III serii występować będzie Matthew Modine? Tak przynajmniej wynika ze spotu reklamującego najnowszy sezon.

Filmweb A. Gortych Spółka komandytowa
ocenił(a) serial na 10
ziena

ja jestem na bieżąco właśnie oglądam pierwsze przedpremierowe jeszcze odcinki sezonu 3

Rzeczywiście rola Kirka w tym serialu jest świetna, ale to dopiero przed tobą, a największy atut to również rola Elizabeth Perkins w roli Celii Hodes...

Matthew Modine również ma pojawić sie w 3 sezonie, a również z nim Mary-Kate Olsen [w roli dziewczyny Silasa] i, z czego jestem bardziej zadowolony Carrie Fisher...

Miłego oglądania, nie będziesz żałowac ten serial jest super

ocenił(a) serial na 9
p_b_88

oj, nie żałuję. Właśnie obejrzałam ostatni odcinek I-szej serii i nie mogę się doczekać do drugiej. Tak jak wspominałam, mój zachwyt nie ma końca. Finał sezonu powalający, prawie pół godziny czystej przyjemności. Przemowa Andy'ego na temat wojny w Iraku- cudowna, no i Doug, który jak widać nie ma zielonego pojęcia co się dzieje w jego kraju... że nie wspomnę o ostatniej scenie odcinka ;). Oj będzie się działo. Mam nadzieję, że serial będzie trzymał wysoki poziom, jak dotychczas. Trochę tylko zirytowała mnie jedna scena w 8 epizodzie, z Alejandro w roli głównej. Coś takiego nie pasuje do Nancy. Nawet jako dealerki. Totalnie straciła głowę. Ale poza tym nie mam żadnych zarzutów przeciw Weeds. Czekam na więcej.

p.s. dzięki za info p-b-88, co do przyszłości serialu. pzdr

ziena

a co to była za akcja z Alejandro? To ten co sie z nim Nancy ten teges w bocznej uliczce na masce samochodu? ;> Jak tak to mi tez to kompletnie nie pasowało.

ocenił(a) serial na 7
oliina

o co chodzi, to było idealne podkreślenie desperacji Nancy. kobieta nie wytrzymała psychicznie ogólnej sytuacji w której sie znalazła i dała sie poniesc emocjom. ludzki odruch;)

ocenił(a) serial na 10
ziena

Mogę tylko tobie powiedzieć Ziena, że 2gi sezon podtrzymuje wysoki poziom 1szego, i ostatni odcinek też kończy się tajemniczo, tak, że nie można wytrzymać przed obejrzeniem następnych odcinków

Pozderawiam:_)

ps. Co do tego żałowania, to polecam ten serial wszystkim i podkreślam, że jezeli bedą załowac to dam sobie rękę uciąć...

...i nadal mam dwie rece, i raczej to się nie zmieni

ocenił(a) serial na 9
p_b_88

Właśnie jestem po całej II-giej serii i z pełną odpowiedzialnością napiszę, że jest lepszy nawet od I-szego. Muszę przyznać, że serial nadal jest tak samo świeży i zaskakujący jak na początku. Zaraz biorę się za III-cią serię, a raczej jej początek :). Czy ktoś może wie w jakie dni tygodnia ukazuje się nowy odcinek?

ocenił(a) serial na 7
ziena

oryginalnie w tv? w poniedziałki. takze za jakies 6h w ameryce bedzie premiera drugiego odcinka 'weeds' i 'californication'. ale mysle ze na piąty epizod poczekamy sobie jeszcze miesiąc (do telewizyjnej premiery).

ocenił(a) serial na 10
FisherN

no niestety, najpierw dostaliśmy 4 odcinki większość obejrzała je już wszystkie a teraz trzeba czekać......

a propos Californication to ukazał się już 2gi tylko napisów nie ma