Ja właśnie jestem po 3 odcinku I serii i jestem zachwycona. Idealny serial na lato. Trochę humoru, trochę dramatu i oryginalna tematyka. Poza tym boska obsada. Po "Aniołach w Ameryce" mam ochotę obejrzeć wszystkie filmy i seriale, w których występują Parker i Kirk. Najlepsze jeszcze przede mną. Dopiero w 4 odcinku pojawia się Justin.
Mam pytanie do tych którzy oglądają serial na bieżąco. Czy mi się zdaje, czy w III serii występować będzie Matthew Modine? Tak przynajmniej wynika ze spotu reklamującego najnowszy sezon.
ja jestem na bieżąco właśnie oglądam pierwsze przedpremierowe jeszcze odcinki sezonu 3
Rzeczywiście rola Kirka w tym serialu jest świetna, ale to dopiero przed tobą, a największy atut to również rola Elizabeth Perkins w roli Celii Hodes...
Matthew Modine również ma pojawić sie w 3 sezonie, a również z nim Mary-Kate Olsen [w roli dziewczyny Silasa] i, z czego jestem bardziej zadowolony Carrie Fisher...
Miłego oglądania, nie będziesz żałowac ten serial jest super
oj, nie żałuję. Właśnie obejrzałam ostatni odcinek I-szej serii i nie mogę się doczekać do drugiej. Tak jak wspominałam, mój zachwyt nie ma końca. Finał sezonu powalający, prawie pół godziny czystej przyjemności. Przemowa Andy'ego na temat wojny w Iraku- cudowna, no i Doug, który jak widać nie ma zielonego pojęcia co się dzieje w jego kraju... że nie wspomnę o ostatniej scenie odcinka ;). Oj będzie się działo. Mam nadzieję, że serial będzie trzymał wysoki poziom, jak dotychczas. Trochę tylko zirytowała mnie jedna scena w 8 epizodzie, z Alejandro w roli głównej. Coś takiego nie pasuje do Nancy. Nawet jako dealerki. Totalnie straciła głowę. Ale poza tym nie mam żadnych zarzutów przeciw Weeds. Czekam na więcej.
p.s. dzięki za info p-b-88, co do przyszłości serialu. pzdr
a co to była za akcja z Alejandro? To ten co sie z nim Nancy ten teges w bocznej uliczce na masce samochodu? ;> Jak tak to mi tez to kompletnie nie pasowało.
o co chodzi, to było idealne podkreślenie desperacji Nancy. kobieta nie wytrzymała psychicznie ogólnej sytuacji w której sie znalazła i dała sie poniesc emocjom. ludzki odruch;)
Mogę tylko tobie powiedzieć Ziena, że 2gi sezon podtrzymuje wysoki poziom 1szego, i ostatni odcinek też kończy się tajemniczo, tak, że nie można wytrzymać przed obejrzeniem następnych odcinków
Pozderawiam:_)
ps. Co do tego żałowania, to polecam ten serial wszystkim i podkreślam, że jezeli bedą załowac to dam sobie rękę uciąć...
...i nadal mam dwie rece, i raczej to się nie zmieni
Właśnie jestem po całej II-giej serii i z pełną odpowiedzialnością napiszę, że jest lepszy nawet od I-szego. Muszę przyznać, że serial nadal jest tak samo świeży i zaskakujący jak na początku. Zaraz biorę się za III-cią serię, a raczej jej początek :). Czy ktoś może wie w jakie dni tygodnia ukazuje się nowy odcinek?
oryginalnie w tv? w poniedziałki. takze za jakies 6h w ameryce bedzie premiera drugiego odcinka 'weeds' i 'californication'. ale mysle ze na piąty epizod poczekamy sobie jeszcze miesiąc (do telewizyjnej premiery).