nic nie robie tylko siedze i ogladam ten serial palac mary jane
nie moge przestac, nawet do pracy przestalem chodzic piedole
hahaha odpal Breaking Bad to się przerzucisz na amfetamine skoro taki podatny jesteś :D :D :D :)))))))))))))))))))
Nie ma sprawy, gbybyś znów coś przeoczyła to daj znać a wyedukuję Cię jeszcze raz ;)
dziękuję :D od dziś w razie wątpliwości i niezrozumienia tematu zawsze będę pisać :D :D
Raczej metamfetamina, przez jedno ,,a", więc jak chcesz kogoś jak to ty nazwałaeś ,,edukować", to najlepiej sam się najpierw wyedukuj. Pozdrawiam
I po co się wtrącasz? Pewnie nie masz nic innego do roboty w swoim nudnym życiu i zajmujesz się korektą komentarzy. Gdybyś miała choć trochę poczucia humoru i oleju w głowie to nie napisałabyś tak płytkiego komentarzu.
po ch. Wy się w ogóle kłócicie o takie pierdy? :D przeczytajcie sobie, uczestnicy tej żałosnej wymiany komentarzy, co wy spłodziliście i ile moglibyście zrobić fajnych rzeczy w czasie, w którym gotowaliście się jak meta Heisenberga, szykując ripostę na nadchodzącą kosę ;)
Podbijam Arielle.
I jeszcze drugi kwiatek: płytkiego komentarza a nie "płytkiego komentarzu"..
- odmiana przez przypadki też się kłania.
To tak a propos edukacji :))
Ale to już chyba wiesz, bo 5 lat minęło.
Liczę na to, że jednak masz trochę dystansu do siebie.
Pozdrawiam
Sam się mądrzysz koleś Eryk1980 a nawet nie wiesz jak to się poprawnie pisze? Nie metaamfetamina tylko k...rwa metamfetamina od angielskiego słowa Methamphetamin, czaisz MET do ch...ja i to jest bardzo ważne, bo jak się chcesz wymądrzać to powinieneś to wiedzieć. Jak słyszę tą niepoprawną wymowę i pisownię w TV czy choćby tu to mnie czyści... zapamiętaj raz na zawsze METAMFETAMINA. Nie czepiaj się koleś Eryk1980 kolegi martakowalska1985 bo on dobrze wiedział (cwaniaku co nie może poprawnie napisać nazwy metamfetamina) to, że właśnie o metę chodziło, tylko ujął to skrótowo i kolokwialnie bo speed może znaczyć i amfetaminę i metamfetaminę, a po drugie to amfetamina i metamfetamina to są siostry bliźniaczki które mają bardzo, ale to bardzo zbliżony profil działania z tym że metamfetamina działa silniej i przez to też jest nazywana brzydszą siostrą mety.
To ciekawe, są tacy, którzy twierdzą, że picie piwa to nie jest picie alkoholu (mowa o piwie z alko, nie o piwie 0,0%). Niektórzy uznają, że marihuana ... nie uzależnia. Cóż - świat i fw jest pełen "ekspertów", dla nich fakty nie mają znaczenia - oni z zasady wiedzą najlepiej. Jak to śpiewał Kazik "Bill Clinton palił trawę, ale się nie zaciągał" = nie palił w wersji ekspertów od palenia.
lol tak trudno uwierzyc ze ogladalem ten serial przez jakies 3 sezony bedac na haju? teraz mi sie juz znudzilo, nie moge przebrnac przez 7 sezon
Prosze nie róbcie takiej złej reklamy wspaniałym środkom orzeźwiającym:) THC kluczem otwierającym umysł a meta i feta to syf i trucizna. (mowie to jako chemik)
Tym tematem zachęciłeś mnie do tego serialu. Obejrzałem 2 odcinki i teraz sam sobie wstrzykuję marihuaen. Wielkie dzięki
Hahahaha, zakończenie twojej wypowiedzi bezcenne :D Tylko mam pytanie "A dlaczego? A po co to komu? A komu to potrzebne?" :D