PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=371288}
7,0 12 tys. ocen
7,0 10 1 12354
6,0 4 krytyków
Trzeci oficer
powrót do forum serialu Trzeci oficer

nie zauważyłem żeby ktoś wypowiadał się na ten temat..może przeoczyłem, ale chyba zwróciliście uwagę na postać tej sprzątaczki , właściwie to już możemy z pewnością stwierdzić podstawionej przez wywiad, która zajmuje się domem 'Krzysztofa Rysia' ? mam nieodparte wrażenie, że zobaczyliśmy Ją wcześniej w 'Oficerach',, również sprzątającą, ale na komendzie.. co o tym myślicie?

ocenił(a) serial na 9
Dunaj_2

Rzeczywiście. To ta sama!!! Zbieg okoliczności? Czy zmiana pracy?

użytkownik usunięty
Nie_celuj_we_mnie

I jedno i drugie:) Zmiana pracy może być zbiegiem okoliczności, w tym przypadku wiele na to wskazuje. Też tę panią widziałem w poprzedniej serii. Nie wydaje mi się jednak, że to coś istotnego.

no raczej nic istotnego..ale to taka ciekawostka;p może przy okazji w którymś odcinku okaże się, że już od dawna była w wywiadzie, ale to mało prawdopodobne..szkoda tylko,, że scenarzysta nie wyjaśnił w jakiś ciekawy sposób obecności K.Maćkowiaka w pierwszej transzy....

użytkownik usunięty
Dunaj_2

Może na początku nie planowano wsadzić Maćkowiaka do "Oficerów". Trzeba sie naprawdę dobrze przyjrzeć, żeby zauważyć go w "Oficerze".

ocenił(a) serial na 10

Niekoniecznie w 2 drugim odcinku 2 serii to ta pani pojawiła się w biurze Ali akurat gdy ta dostała dość cikawą korespodencje....