PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=371288}
7,0 12 tys. ocen
7,0 10 1 12343
6,0 4 krytyków
Trzeci oficer
powrót do forum serialu Trzeci oficer

13 odcinek itvp

ocenił(a) serial na 10

Nie wiem jak Wy, ale ja już zaczynam odliczać minuty do emisji tego (niekoniecznie ostatniego) odcinka Trylogii... :)

Michael_1610

Michael, masz jakieś przecieki że jednak to nie koniec???

ocenił(a) serial na 10
olala84

Absolutnie żadnych. Mam tylko pewne podejrzenia co do zakończenia odcinka. Chodzi mi o zdjęcie spacerującego Granda po nicejskiej plaży...

http://fabrykaobrazu.pl/#/aktualnosci/trzeci_oficer_w_nicei/

Bardzo pasuje mi to na ostatnią scenę 13 odcinka :)

Michael_1610

Faktycznie, to może być zakończenie... Kurczę, aż się boję oglądać ten 13 odcinek - co ja zrobię, jak nie podadzą chociaż części odpowiedzi i wyjaśnień??

Ale z drugiej strony pożegnanie Granda z Kruszonem na nicejskiej plaży i Grand odchodzący w stronę zachodzącego słońca...??!!

ocenił(a) serial na 10
olala84

Ale jak oni te wszystkie rozwiązania zmieszczą w 45 min.???

To jest dla mnie pytanie. Podejrzewam, że jednak część z nich zostanie pozostawionych naszej wyobraźni :)

ocenił(a) serial na 6
Michael_1610

Mnie ciekawi po co Kruszona ściągną do Francji... ;]

użytkownik usunięty
Peter_Kurten

Michael ja już od rana odliczam do momentu umieszczenia 13 odcinka na itvp. Pobiorę, wyśle smsa, obejrzę i skomentuję tutaj:)

ocenił(a) serial na 10

Jeszcze 4h z hakiem :)

ocenił(a) serial na 6
Michael_1610

To macie na umilenie czekania fragment trzynastego odcinka.

http://www.beta.tvp.pl/seriale/sensacyjne/trzeci-oficer/dodatki/smiertelna-propo zycja-scena-z-odc-13

ocenił(a) serial na 10
Brudny_Harry

No zdjęcia ładne, ale nie widzę sensu w tej scenie... Kto jest odpowiedzialny za tę stronę itvp? Kto odpowiada za montaż tych materiałów dodatkowych (już nie mówiąc o opisach)? Przecież tu mamy raptem kilka słów w dialogu, a cała scena podpisana jest "śmiertelna propozycja"...

ocenił(a) serial na 10
Michael_1610

Tak czy owak, dzięki Harry, że wspierasz nas w tym czuwaniu i uprzyjemniasz nam to ciągnące się godzinami oczekiwanie na 13 odc....

ocenił(a) serial na 10
Michael_1610

Za to dostaniesz dzis ode mnie wyczerpujący opis 13 odc. ze szczególnym uwzględnieniem kluczowej postaci Trylogii :)

ocenił(a) serial na 6
Michael_1610

Też się zastanawiam, dlaczego "śmiertelna propozycja". Wnioskując z dawnych opisów i waszych wypowiedzi, to Jacek może mówi "Kruchemu" o czymś związanym z bombą, albo powrotem do domu? Tego nie wiemy. Zawsze służę pomocą ;)

ocenił(a) serial na 10
Brudny_Harry

No podejrzewam, że chodzi o transakcję sprzedaży - "jutro o piątej..."

Ciekaw jestem z kim nawijał Grand. Czy z mafią francuską, czy z tym osławionym francuskim oddziałem Al-Kaidy...

ocenił(a) serial na 6
Michael_1610

Dzięki Michael, nie wiem tylko czy przeżyję taką dawkę adrenaliny. Odcinek dwunasty + informacje o trzynastym... Moje serce może nawalić. Ale jestem gotowy na takie poświęcenie ;)

ocenił(a) serial na 10
Brudny_Harry

No skoro jesteś jeszcze przed 12 odcinkiem, to od razu radzę zaopatrzyć się w środki uspakajające :) Szczerze mówiąc, zaczynam zazdrościć tym wszystkim, którzy obejrzą Trzeciego w całości na dvd bez czytania jednego spojlera...

ocenił(a) serial na 10
Michael_1610

ja modle sie tylko o jedno:) oby odcinek pojawił sie bezposrednio po 12 i oby nie zacinał się. specjalnie dzisiaj doładowałem konto w telefonie dla niego:) Moje serce nie wtrzyma tego, jesli go nie oglądne...

ocenił(a) serial na 10
mtl7

Przecież na zacinanie się jest sposób. Trzeba ściągnąć odcinek na twardy dysk i dopiero po tym go uruchamiać... Ja już drugi odcinek oglądam w ten sposób i jestem zachwycony.

ocenił(a) serial na 10
Michael_1610

tak ale ja mam 1mb neta i sciaganie chyba bedzie dlugo trwało co nie?? ja jestem niecieprliwy:)

ocenił(a) serial na 10
mtl7

Ale dziś to będzie inwazja na 13 odc. Więc pobranie odcinka na twardy dysk to chyba jedyne wyjście, bo oglądanie transz po kilka sekund z minutowymi przerwami nie ma najmniejszego sensu. To jest zdecydowanie najbardziej wku..iająca rzecz w tej całej zabawie z itvp i może zepsuć całą przyjemność oglądania.

ocenił(a) serial na 10
Michael_1610

a ile ten odcinek wazy? ty jakiego masz neta i w jakim czasie sciagasz ten odcinek na dysk?

ocenił(a) serial na 10
mtl7

Ja mam neta 7,4 Mb/s. 12 odcinek waży 544 MB...

ocenił(a) serial na 10
Michael_1610

Odcinek ściągam - bo ja wiem chyba jakieś 30min...

ocenił(a) serial na 6
Michael_1610

WOW!!!!! Michael. Coraz bardziej mnie zadziwiasz... Widzę, że na problemy z wolnym łączem to kto jak kto, ale Ty nie narzekasz ;)

ocenił(a) serial na 10
Brudny_Harry

Nic to nie daje w konfrontacji z przeciążonymi serwerami itvp. Dziś będzie masakra z oglądaniem on-line. Już przy bodajże 9 odc. srogo zacinało, więc nietrudno sobie wyobrazić co dziś będzie się działo...

użytkownik usunięty
Michael_1610

Ja zawsze pobieram na dysk, net mam drochę wolny. Tak czy siak dopiero w nocy obejrzę 13 odcinek, bo długo mi się będzie ściągać, pobieranie 12 trwało 2 godziny, nie żartuję.

Oj, emocje są. Też się nie mogę doczekać. Wydaje mi się, że i tak nie dowiemy się wszystkiego co chcielibyśmy wiedzieć.

A ja odcinki pobieram na dysk chyba już od 6-ego - od momentu kiedy najpierw wpisałem kod a później się okazało, że nic się nie da obejrzeć przez to zacinanie.

ocenił(a) serial na 10
Michael_1610

Dobra, zaczynam sprawdzać czy jest już 13 odc. na itvp - a nuż wrzucili nam 2h wcześniej :)

ocenił(a) serial na 10
Michael_1610

Do jasnej cholery - wyobraźcie sobie, że jeszcze nie ma ;)

Michael_1610

A na to bym nie liczył. Ostatnie dwa pojawiły się około 30 minut po emisji odcinka w tv. Ja zresztą wcześniej obejrzę jeszcze raz odcinek 12 dla zachowania ciągłości :)

ocenił(a) serial na 10
M_a_r_q

Nie musisz oglądać. Cały 12 odcinek mogę Ci zacytować z pamięci :) I jeszcze mi się nie znudził....

Przy okazji - scena przesłuchania Boguty:

Sznajder: Rysiu, pamiętasz jak wyglądał Wanat?
Boguta: Taka dwururka, nawet przystojny. Wyhaczyli go z zespołu pieśni i tańca na Uniwersytecie.
Ala: A kto go wyhaczył?
B: No te cioteczki.

[...]

A: I siedzieli cicho?
B: A komu mieli mówić - dziennikarzom Trybuny Ludu? Nie dożyliby rozprawy.

[...]
B: Oni na tym zdjęciu są jakby starsi. To zdjęcie jest z teraz?
Sz: Z teraz, Rysiu, z teraz.

Tę scenę mogę oglądać w nieskończoność :)

ocenił(a) serial na 6
Michael_1610

Propo tej sceny (świetna) po co do przesluchania Boguty potrzebny był im ten trzeci oficer z brodą - on tam ledwie zdanie wysapał?. Trochę to wyglądało jakby zbierali znowu stary team.

ocenił(a) serial na 10
Peter_Kurten

A właśnie jak to teraz jest z tym CBŚem? Kto jest dowódcą po śmierci Senta? Reszta została już odwieszona?

ocenił(a) serial na 7
Michael_1610

"Ja mam neta 7,4 Mb/s" Michael chyba Ci Matejewski załatwił takiego neta:D ja to będę musiał czekać z 1,5h godziny zanim sie ściągnie:/

ocenił(a) serial na 10
MarianP

No i widzisz - mogłem się nie przyznawać :P

ocenił(a) serial na 10
Michael_1610

Można się naprawdę zdenerwować. Piszą ci, że jest nowy odcinek w internecie, a nie ma - "Materiał jest chwilowo niedostępny"...

ocenił(a) serial na 10
Michael_1610

No proszę - trwa aż 46 min - teraz to już na pewno wszystko wyjaśnią ;)

ocenił(a) serial na 10
Michael_1610

Ok ja już zaczynam ściąganie na dysk...

ocenił(a) serial na 6
Michael_1610

Michael trzymam za Ciebie kciuki ;) Swoją drogą odcinek dwunasty był zdecydowanie najlepszy z dotychczasowych.

ocenił(a) serial na 10
Brudny_Harry

Mam już 28% na dysku. Zaraz po obejrzeniu, zdaję relację :)

użytkownik usunięty
Michael_1610

W którym odcinku Katarzyna Maciąg sie rozbiera macie jakiś link do tej sceny?

ocenił(a) serial na 10

W 9 albo 10 odcinku - ale linku do samej sceny chyba nie ma ;)

użytkownik usunięty
Michael_1610

Dzięki

ocenił(a) serial na 10
Michael_1610

No dobra, 13 odcinek ściągnięty. Za 46 min melduję się z komentarzem :)

ocenił(a) serial na 10
Michael_1610

zawiodłem sie;/ bardzo się zawiodłem;/ liczyłem na super odcinek a... Tak naprawde nic nie zostało wyjasnione...Strzelaniny w Niecei nie pokazano;/ Tak czekałem na ten odcinek i moje rozczarowanie jest spore...

mtl7

Dlaczego sie zawiodłes?? Czy moglbys strescic chociaz po czesci akcje tego wybornego odcinka?

ocenił(a) serial na 10
kSenn

akcje?? tu nic nie zostało pokazane..na poczatku fajne rozmowy tomka i jacka... CBS znalezli nagranie w domu koneckiej...kruszon i grand pojechali do nicei nagle wysiedli z samochodu oni i jeszcze jacys araby i pokazali i nastepna scena byl pogrzeb granda...na tym pogrzebie aresztowali matejewskiego...wywiezli go gdzies dali mu bron i on sam się zabił ( tak mi sie wydaje) kruszon wrocil do domu...na koniec pokazali jak grand spaceruje po plazy...
zawiodłem się;/

mtl7

Taaaa:O no co Tyyyy...ale lipaaaaa..masakraa. ja tez spodziewałem sie jakiegos ostrego "wyqrwu" jeśli chodzi o ostatni odcinek gdzie bierze udział były legionista, ktory chce pokazac swoje mozliwosci, talent wszechstronny...

ocenił(a) serial na 10
kSenn

nic nie pokazali...;/ zadnej sceny jak rozbijali grupe terrorystyczną..

użytkownik usunięty
mtl7

Ja jestem wkurzony, bo pobrałem, wysłałem smsa, a odcinek zacina mi się tak gdzieś w 11 minucie podczas rozmowy Sznajdera z generałem policji.

użytkownik usunięty

Doradzi mi ktoś coś, co powinienem w tej sytuacji uczynić? Teraz wku*wiony kładę się spać.