PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=371288}
7,0 12 tys. ocen
7,0 10 1 12352
6,0 4 krytyków
Trzeci oficer
powrót do forum serialu Trzeci oficer

8 odcinek

ocenił(a) serial na 10

Ala i Sznajder podejrzewają, że Perła pomógł Kruszonowi. Rozmawiają z Perłą w więzieniu, ale ten wszystkiemu zaprzecza. Sytuację obserwuje Lucyna, inspektor spraw wewnętrznych. Sznajder i Ala zostają zatrzymani przez funkcjonariuszy z wydziału wewnętrznego i przewiezieni do tajnego więzienia. Kruszon na własną rękę chce ustalić, w jaki sposób Sent odzyskał Agatkę. Matejewski osiąga zamierzony cel: Kruszon zgadza się wykonać zadanie dla wywiadu i dzięki temu przestaje być poszukiwany. Kruszon dostaje mieszkanie operacyjne i nową tożsamość.

www.telemagazyn.pl

ocenił(a) serial na 10
michallw

Czyli tym razem od 8 odcinka rozpocznie się prawdziwa akcja dot. głównego wątku. Dobrze... Mam nadzieję, że w 9 odc. pojawi się Grand...

ocenił(a) serial na 7
Michael_1610

Cyz ty widzisz Michaelu analogię... pierwsza seria "Oficera" 8 odcinek i Kruszon zmienia tożsamość... 8 odcinek "TTrzeciego oficera" Kruszon ponownie zmienia tożsamość. Tomczyk ma licznik w ....budowaniu napięcia:) Muzyka nie jest zła. Podoba mi się motyw muzyczny, który leci podczas wizyty na Pradze... i ten motyw który poajwia się w momentach przypływu akcji... np w Nicei, gdy Kaj morduje Araba informatora:)

Michael_1610

no to pewnie ta nowa tożsamość to nie będzie jedyna analogia do pierwszej transzy ;p ja mam nadzieję, że usłyszymy jeszcze co nieco nt Topora i Kanibala

ocenił(a) serial na 10
michallw

No może w końcu zacznie się coś dziać... w oficerach nastąpiło to w dopiero 9 odcinku (ucieczka granda) , w trzecim oficerze niby się coś dzieje ale to jeszcze nie jest poziom oficera... a i chciałbym dodać czy telefony tak bardzo zmieniaja głos?? kruszon wiele razy słyszał głos rity jednak tym razem go nie rozpoznał ...dziwne...

ocenił(a) serial na 7
paulo90

http://www.plejada.pl/4375,5,11,trzeci_oficer__w_tvp_2,fotogaleria_duze.html Powiedzcie, czy ten obrazek chcielibyście zobaczyć na ekranie już w 9 odcinku? Bo ja niczego bardziej nie pragnę.. Nieprawdaż Michaelu?

ocenił(a) serial na 7
jonaszmiauczynski

Swoją drogą Małaszyński obecnie woli grać Ważkę, a na Granda miał mniej czasu. W "Figo Fago" pokazał przy udziale Majewskiego inną, ciekawszą twarz... ironia?

użytkownik usunięty
jonaszmiauczynski

Szkoda, że przez to TVN-owskie badziewie jest mało Granda. TVN złożył Małaszyńskiemu lepszą propozycje?

ocenił(a) serial na 10

Mam nadzieję, że taki był scenariusz, a nie decyzja Małasza...

użytkownik usunięty
Michael_1610

Może jedno i drugie. Małaszyński powiedział, że będzie miał mniej czasu na "Trzeciego Oficera", bo gra główną rolę w "Twarzą w Twarz", a w scenariuszu pozmieniali, aby pogodzić jedno z drugim :)

ocenił(a) serial na 10

No to Pawełku bardzo zła decyzja... :/ Mam nadzieję, że pojawiasz się w 9 odc., bo inaczej rzucam na ciebie klątwę ;) Żarcik oczywiście :)

Taki afront w stosunku do swoich fanów?! Nie wiem czy da się to wybaczyć... Jak myślicie???