Panowie i (w mniejszości) Panie, którzy znają treść trzynastego odcinka. Bardzo proszę o to, żebyście nie raczyli na forum innych informacjami odnośnie zakończenia serii. Osobiście czytałem streszczenia do 12 odcinka. Przeczytałem i opublikowałem opis trzynastego. Ale zakończenia nie chcę za nic poznać. Już Michael skazał się na banicję od forum przez streszczenia ;) A więc spoilerom odnośnie zakończenia mówię stanowcze NIE!
W porządku. Nie wiem, jak się powstrzymałeś od przeczytania, brawa dla ciebie Harry. Zapowiada się ciekawie, ale szczegółów zakończenia nie ma(chyba).
Właśnie miałem się Michaela pytać czy dalej trwa w swoim postanowieniu, bo ja streszczenie 13. odcinka omijam szerokim łukiem. A i o 12. też niewiele wiem, więc będę się nim dziś wieczorem rozkoszował.
ja tam streszczenie 13.odcinka TO obleciałem wzrokiem, ale i tak nie w całości.. mam wrażenie, że te streszczenia odbierają (bynajmniej mi) element zaskoczenia i specyficzną ciekawość filmem....dołączam się do prośby Harryego..aby komentować tylko te odcniki ktore zostaly wyemitowane(czy to w tvp czy w itvp)...pzdr