......................................... Czy aktorka, która gra basię z Teraz labo nigdy to córka tego kolesia co chce tą bombe sprzedać Al kaidzie ??? To ją kruszon ma uwieźć ? :)
Masz namyśli Katarzynę Maciąg. Z tego co wiem to się tylko podaje za córkę Wiktora Chenoir. Tak naprawdę jest wspólniczką Borysa. Prawdziwą córką wiktora jest Sophie Chenoir (ta porwana baletnica)
No właśnie. Oglądać uważnie! To nie jest 'Twarzą w twarz", gdzie wiesz wszystko niezależnie od ilości obejrzanych odcinków, czy Glina, w którym kombinujesz tylko kiedy Gajewski zapali kolejną fajkę, ani nawet Pitbull, którego fabułę i tak znasz z artykułów z gazet :) Tu trzeba myśleć i kombinować.
To może ja wyjaśnię. Otóż Kruszon nie będzie 'uwoził' ( ;P ) tej prawdziwej, porwanej córki Wiktora, tylko właśnie tą podstawioną. A informacje o tym dlaczego Sophie została porwana, kim jest Zosia i co robi w otoczeniu Chenoire'a na pewno gdzieś znajdziesz, czy to na tym forum, czy też na stronach itvp.
Aha to spoko :) Sophia ta podstawiona jest niezła. Umalowana i wogóle :) A Basia z Teraz albo nigdy taka jakaś nijaka chociaz nie jest najgorsza.
Hehe jestem teraz ciekaw czy Kruszon będzie musiał ją przelecieć jak Malwine :D No skoro Malwiny nie miał podrywać tylko się znią zaprzyjaźnić to ciekawe co będzie teraz skoro ma ją uwieźć :D Sam Matejewski mu kazał ( zasugerował )
No, ale ciekawe co na to Aldonka :) Kruszon z początku Oficera też Maliwne traktował jak ' dla dobra misji ' ale potem, bo chciał wzbudzić zazdrość u Aldony i się zakochał, a teraz nie musi, bo go kocha...
Kruszon nie chciał wzbudzić zazdrości u Aldony. Przecież Aldona wtedy wyszła za mąż i dziecko było w drodze. Zresztą pamiętaj, że Kruszon się oświadczył Malwinie.
SPOJLER
No no - nie wiedziałem, że pani Kasia ma taki ładny biust. Fajna scena w wannie ;)
Popieram:) Pokazała się nam bardzo (dok)ładnie. Nie wiem jak inni ale ja czekam na więcej.
Pzdr.
Ja myślałem, że aktorka jest bardziej porządna i nie zagrała by takiej sceny. Nieno widać, że chce robić szybko kariere i się rozbieże dla niej... Też mnie zdziwił jej biust :) w tera albo nigdy nie wygląda na taką co ma taki ładny nawet, dobrego rozmiaru biust :)
I kolejne porównanie do Oficera. Kruszon kuszony przez piękne kobiety w otoczeniu wody :)
Oficer - Rita rozbiera się przy Kruszonie na basenie.
Trzeci oficer - Zosia rozbiera się przy Kruszonie w wannie.
O właśnie to chciałem napisać - co więcej w Oficerach jest scena leżącej nago w wannie Katarzyny Cynke i teraz w Trzecim podobna scena w wykonaniu notabene też Katarzyny ale już Maciąg;) Poza tym w pierwszym i drugim sezonie była scena sexu w niewygodnym miejscu - Kruszon i Malwina na krześle (Oficer) oraz Ala i Kosma na parapecie okna (Oficerowie)
Pzdr.
PS. Co do Kasi Maciąg i jej rozbierania się to pewnie była taka scena już napisana i nieważne jaka aktorka by ją grała też musiałaby się rozebrać - no a że przy tym uraczyła nasze oczy tym miłym widokiem to ja jestem tylko za:)
Co na to Aldona?
No ale Aldonka tez w Oficerze byla sklonna "dla dobra Ojczyzny, dla sprawiedliwosci i dla dobra sledztwa" isc z Grandem do lozka. (w 7-mym odcinku)