PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=371288}
7,0 12 tys. ocen
7,0 10 1 12352
6,0 4 krytyków
Trzeci oficer
powrót do forum serialu Trzeci oficer

A kto po tej drugiej stronie? Chenoir ( Wanat ) - Borys - Kaj - KTOŚ NAD "KAJEM" - ??? Co może wiedzieć Boguta???

ocenił(a) serial na 10
jonaszmiauczynski

No historycznie wypadałoby włączyć w to układ z lat'70. Kluczowym będzie Boguta - wygląda na to, że ma dużą wiedzę na ten temat, a być może ma jeszcze wpływ na przebieg całej akcji... Gdzieś na stronie Trzeciego pojawia się informacja o międzynarodowych grupach przestępczych, no i ta cała Al'Kaida :)

ocenił(a) serial na 7
Michael_1610

A tu tylko 3 odcinki do końca. Akcja musi biec w zawrotnym tępie. Choć 2 godz. 15 minut, czyli tyle, ile trwają trzy ostatnie odcinki, to akuratny czas trwania filmu pełnometrażowego, a więc.... Zobaczymy:) Ja czekam rzecz jasna na rozwiązanie zagadki, złoty strzał Senta, współpracę Grand - Kruszon z finałem i wyrzucenie Kaja przez okno Pałacu Kultury i Nauki. Wiem, że "zaspojlerowałem" teraz, ale nie mogłem się powstrzymać:)

ocenił(a) serial na 10
jonaszmiauczynski

No ładnie mnie załatwiłeś :P

Teraz chyba już muszę przeczytać streszczenie 12 odc... Choć nadal uważam, że sporo na tym tracimy.

użytkownik usunięty
Michael_1610

A ja po streszczeniu 12 odcinka nie spodziewam się żadnych rewelacji. No poza tym, że do akcji wkroczy Grand, Kaja mi szkoda nie jest wogóle. Kupię na DVD na pewno, ale czy po obejrzeniu wszystkich odcinków po kolei "Trzeci" mi się bardzo spodoba? Zobaczymy.