7,0 12 tys. ocen
7,0 10 1 12391
6,0 2 krytyków
Trzeci oficer
powrót do forum serialu Trzeci oficer

Możesz podać jakiegoś linka do licytacji tej kurtki dla WOŚP? Dopiero teraz przejrzałem aktualności Twojego bloga i niestety troszkę się spóźniłem... :/ Ale jestem ciekaw jak ona dokładnie wygląda. Najwyżej kupię bardzo podobną ;)

http://dziendobrytvn.plejada.pl/25,14559,wideo,,74254,gwiazdy_wspieraja_wosp,akt ualnosci_detal.html

ocenił(a) serial na 10
Michael_1610

Właściwie to tutaj jest ta kurtka:

http://dziendobrytvn.plejada.pl/25,14559,wideo,,74253,gwiazdy_wspieraja_wosp,akt ualnosci_detal.html

ocenił(a) serial na 10
Michael_1610

No i stało się. Małaszyński oficjalnie powiedział, że żegna się z Oficerem. Niemniej kurtka wiele dla niego znaczy ;)

ocenił(a) serial na 10
Michael_1610

Kurtki jeszcze nie wystawiono, ale będę pamiętać i jak będzie można ją licytować dam tu znać :)

Michael_1610

można już licytować ;)

http://aukcje.wosp.org.pl/show_item.php?item=250573#photo

ocenił(a) serial na 10
mini_one

Że co? W "Twarzą w twarz" też ją nosił?! :/

Toż to profanacja!

I tak z legendarnej kurtki kultowego Granda, mamy szmatę w której biegał sam Waszak - postać parodii gatunku... Jestem mocno zawiedziony.

użytkownik usunięty
Michael_1610

Michael bez przesady, co z tego, że poza Grandem nosił ją Waszak;p To dowodzi tylko, że Waszak nie ma własnego stylu i zapożyczył ubiór od Granda;p

ocenił(a) serial na 10

O to to to! :) Innej interpretacji nie przyjmuję ;)

ocenił(a) serial na 7
Michael_1610

Michael.Ta kurtka to chyba była szyta na miarę.Nie łatwo będzie podobną znaleźć.:)

ocenił(a) serial na 10
daro_22

Nie kuś, bo za chwilę zaproponuję 1000zł ;)

użytkownik usunięty
Michael_1610

A bierzesz udział w licytacji? Ja do 300 złotych maksimum bym dał;p I bym przegrał aukcje tak czy siak.

ocenił(a) serial na 7

Nie biorę. Kurtka jest dla mnie za krótka.Jestem dużo wyższy od Małacha.

ocenił(a) serial na 7
daro_22

A i tak według mnie obydwie skórzane kurtki Granda z "Trzeciego Oficera" są o wiele lepsze

ocenił(a) serial na 10
daro_22

Dokładnie - to samo chciałem napisać. Kurtka z "nie celuj we mnie, jestem oficerem" powinna pójść na WOŚP za rok, zaczynając od 500zł ;)

ocenił(a) serial na 7
Michael_1610

Swoją drogą ciekaw jestem gdzie taką można kupić ( chodzi mi o tą w której był w Nicei)

ocenił(a) serial na 10
daro_22

Jak ładnie poprosisz Cathię, to się zapyta Małasza i może poprosi o wystawienie na przyszłoroczną aukcję WOŚP :)

ocenił(a) serial na 7
Michael_1610

:) Dobre,bardzo dobre.Swoją drogą szacunek dla Cathii za bloga.

ocenił(a) serial na 10
Michael_1610

Tiaaa :) :) Bardzo dobre :)... Poważnie to kurtka z Trzeciego Oficera ma nad tą na aukcji jedna podstawowa przewagę - z pewnością nie jest aż tak znoszona/ powycierana:), a niepoważnie to jak będę w lutym w Stolycy, to zapytać mogę, zakładając że Grand pamięta gdzie ja kupił oczywiście:)
P.s: Dzięki wielkie :)

ocenił(a) serial na 7
cathia7

Cathia skąd w ogóle pomysł na tego bloga? Jedno jest pewne,że odwalasz kawał świetnej roboty i pan Paweł nie musi się martwić o PR w internecie

ocenił(a) serial na 10
daro_22

Czy ja wiem...taki PR to powinna załatwiać oficjalna strona, a nie (najczęściej nawet aktualizowany) blog.. W każdym razie osobiście nie miałam zamiaru żadnego PR'u uprawiać:) a jedynie po długim i bezskutecznym szukaniu miejsca, gdzie można by o rolach i zawodowych decyzjach P. Pawła porozmawiać "na poziomie" (bez czytania w co drugim zdaniu "koffam Pawła"), postanowiłam takie miejsce stworzyć :)..a potem już jakoś poszło, no i blog sobie jest :)

ocenił(a) serial na 7
cathia7

Cathia!!!.To jak będzie z tą kapotą Granda z TO? :))