7,0 12 tys. ocen
7,0 10 1 12390
6,0 2 krytyków
Trzeci oficer
powrót do forum serialu Trzeci oficer

potrafił niekonwencjonalnie rozwiązywać problemy np. numer z pieczątką z ostatniego odcinka;D
generalnie chciałbym abyśmy przeanalizowali wszystkich bohaterów drugoplanowych do których na tym forum nie przywiązywaliśmy wielkiej wagi;D

ocenił(a) serial na 7
maszerujalbogin

Jarząbka lubiłem za rozładowywanie napięcia wewnątrz grupy, za celne, błyskotliwe spostrzeżenia, za genialne dialogi z siostrą ( a już te przy "wykrywaczu kłamstw" nadają się do klasyki dialogów trylogii ). Generalnie ciekawa postać, bez której w CBŚu byłoby nudnawo... Co do Rybaka, to duży minus. Postać ta, według mnie, trochę niedopracowana psychologicznie.

ocenił(a) serial na 10
jonaszmiauczynski

ja bym chciał Rybaka pokazanego w momencie nie wiem, gdy ktoś postrzelił Stelke?..wiem fantazjuje ale moze by sie obudził Rybak twardziel;d..Marcin Perchuć, który gra Rybaka nadawałby sie do czegos takiego. A Jarząbek...pozytywna barwna postać:)

ocenił(a) serial na 10
baqq_1990

Jarząbek-fajna postać dodająca serii wątek komediowy, bardzo go lubiłem dobrze dobrany aktor do roli.
Rybak-intrygująca postać o której nie wiele tak naprawdę wiemy z paroma ciekawymi tikami.
Stellka-najfajniejsza postać poboczna która przeszła w czasie trylogii naprawdę spora przemianę ze ''starej panny'' do szczęśliwej matki i żony ze świetnymi tekstami zwłaszcza w serii 1.
A i jeszcze:
Generał-można powiedzieć odpowiedni człowiek na odpowiednim stanowisku, miał kilka świetnych tekstów i talent do dostrzegania najlepszych gliniarzy:D