PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=371288}
7,0 12 tys. ocen
7,0 10 1 12343
6,0 4 krytyków
Trzeci oficer
powrót do forum serialu Trzeci oficer

Logicznie kwestię ujmując :) Matejewski chciał zaangażować do akcji najbardziej zaufanego człowieka - takiego, który mu wiele zawdzięcza. Na wypadek gdyby Kruszon dowiedział się skąd pochodzi ta bombka i jaka była jej historia. Można się domyślać, że Generał liczył na to, że Kruszon nie wykorzysta tej sytuacji. Ale ale - w takim razie dlaczego tak drastycznymi metodami "przekonywał" go do tej akcji. Myślał, że Kruszon nie dowie się kto stoi za porwaniem Agatki? Nie sądzę - chociaż kto wie, w końcu gdyby nie błyskotliwa pani prokurator, Kruszon nadal żyłby w błogiej nieświadomości uważając Matejewskiego za największego przyjaciela i traktując go niemal jak ojca...

Jakie były prawdziwe powody tej gigantycznej intrygi Matejewskiego? Czy chodziło o ponowne zwerbowanie najbardziej zaufanego człowieka? Rezus i Jankes wahali się w sprawie skasowania nagrania z podsłuchu, więc raczej w takich kwestiach Generał nie mógł na nich polegać... Jak sądzicie?

Michael_1610

Odpowiedź jest prosta. Kruszon to gwiazda serialu i trzeba było napisać dla niego fajną rolę.

ocenił(a) serial na 4
rutten

Skoro ty jesteś Michael, to kim ja jestem...?

użytkownik usunięty
michaleczek7

Wiem, że masz na imię Michał, być może Michael też. Chcesz zażartować cytując Granda, ale niestety nikt nie reaguje. Czy musisz pisać to w każdym temacie? W topicu o oglądalności "Trzeciego Oficera" też to napisałeś, ale nikt nie zwrócił na Ciebie uwagi, może jak Michael wejdzie, to coś powie :)

ocenił(a) serial na 10

Czyżby kolejny psychol? Skąd ich się tyle wzięło ostatnio? :)

ocenił(a) serial na 4
Michael_1610

Michael, dlaczego mnie obrażasz? Chciałem się tylko zaprzyjaźnić...

ocenił(a) serial na 10
michaleczek7

Więc jednak :) Jeden bawi się w terrorystę i próbuje nas "dorwać", drugi chce się "zaprzyjaźnić" :) Chyba faktycznie nie ma sensu odpowiadać tym internetowym kozakom...

ocenił(a) serial na 4
Michael_1610

Ok. Nie jestem internetowym kozakiem. Twoja sprawa,jak nie chcesz to nie odpowiadaj.