PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=371288}
7,0 12 tys. ocen
7,0 10 1 12343
6,0 4 krytyków
Trzeci oficer
powrót do forum serialu Trzeci oficer

Dwie ''klamki''?

ocenił(a) serial na 10

Czy mi się wydaje czy we wczorajszym odcinku ten komisarz w scenie przesukania mieszkania kruhego znalazł DWA pistolety?.

ocenił(a) serial na 10
WOLVERINE55

Może mi ktoś kto ma dostęp do strony ITVP napisać czy mam racje?

ocenił(a) serial na 10
WOLVERINE55

Moim zdaniem to była jedna klamka. Pierwszy raz wyciągnał klamkę, po czym odłożył ją, a później pokazując Aldonie, sięgnął po nią po raz kolejny...

ocenił(a) serial na 10
Michael_1610

No chyba tak, ale ta scena jest lekko bez sensu, ja rozumiem że jak się zoriętował że idzie na niego AT to nie miał wiele czasu na działanie ale bardziej logiczne było by zabranie kurtki i broni i schowanie.
Co prawda inspektor by się pewnie skapował że był chwilę wcześniej w domu.

ocenił(a) serial na 10
WOLVERINE55

Przecież ta cała akcja AT to była jedna wielka podpucha, inspirowana przez Matejewskiego. W przeciwnym razie przewróciliby mieszkanie do góry nogami - gdyby naprawdę chcieli znaleźć Kruszona. Chodziło im oczywiście o spłoszenie go i wepchnięcie w ramiona Matejewskiego :) Swoją drogą Generał przepięknie zaszachował Kruchego...

ocenił(a) serial na 9
WOLVERINE55

Nie jeden. Tak dla scislosci, to bylo tak, ze gosc z AT znalazl bron. Dal go konisarzowi. Ten polozyl na stole. Potem wyciagnal blache z kurtki Kruszona, wzial pistolet i pokazal co zoastalo z oficera Policji.