PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=371288}
7,0 12 tys. ocen
7,0 10 1 12352
6,0 4 krytyków
Trzeci oficer
powrót do forum serialu Trzeci oficer

No no poczekajmy do 13 odc....

ocenił(a) serial na 10
Michael_1610

"Jesteś Polakiem? Zdradziłeś nas, ale możemy ci wybaczyć... Skoro ty jesteś Grand, to kim ja jestem???"

Naprawdę ładnie to Pan Tomczyk wymyślił... Oczywiście czekamy do 13 odc.:)

użytkownik usunięty
Michael_1610

No trylogia czerpie garściami z literatury. W "Trzecim Oficerze" pojawiło się nazwisko Babinicz. Wszyscy słyszeliśmy co cytował Kaj mówiąc do Boguty, pamiętamy rozmowę Matejewskiego z Kruszonem w kościele.

użytkownik usunięty

Przypadkiem "wyślij" wcisnąłem. Dokańćzam teraz swoją wypowiedź. Nie zdziwiłbym się, gdyby Grand został odpowiednikiem Kmicica. Poczekamy zobaczymy.

ocenił(a) serial na 7

Dla mnie taka opcja jak najbardziej do zaakceptowania. Grand ma u mnie plusa ( w domyśle Tomczyk ).

ocenił(a) serial na 7
jonaszmiauczynski

Nie mogę się napatrzeć na scenę Granda z Wieśkiem. Już czekam na czwartek, by usłyszeć te słowa, których nie spodziewałem się z ust tego człowieka do tej pory. Uwielbiam zwroty akcji. Tomczyk pokazuje, w świecie nie istnieje krystaliczna masa ludzi dobrych. Nie istnieją schematy' O zdanie, które dobitnie mnie powaliło na kolana, to oczywiście "Nie celuj we mnie. Jestem oficerem." No kto by się spodziewał. Wypadaloby powiedzieć "O Wy dumni, przed obliczem nowego starego Granda, w proch, na kolana, w pył!!! Swoją drogą, czyżby Grand "coś wyczuwał w Wieśku"?

użytkownik usunięty
jonaszmiauczynski

Po tym jak Wiesiek się zdziwił na jego widok, nie mogę doczekać się odcinka 13(to już jutro). Jestem nastawiony optymistycznie i czuję, że Grand będzie miał dla Rity jakąś "niespodziankę", co w streszczeniu mogło być przemilczane. I pomyśleć, że rodzina, o ile można tak Ritę nazwać zdradziła Wielgosz.

ocenił(a) serial na 10
jonaszmiauczynski

Scena miód :) I jeszcze ten saksofon na końcu...

A do 13 odc. pozostał 1 dzień z hakiem :)