PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=371288}
7,0 12 tys. ocen
7,0 10 1 12354
6,0 4 krytyków
Trzeci oficer
powrót do forum serialu Trzeci oficer

ktoś spostrzegł, że kiedy grand przejął kaja, aby nad nim popracować, rezus spytał sie Matyjewskiego, czy wypożyczyli kaja sojusznikom.

ocenił(a) serial na 10
suspence111

Nie można pracować dla wywiadu dwóch różnych państw :P

Michael_1610

to żeś dał plamę po całości. Po pierwsze wsłuchaj się w tą scenę, którą opisywałem. po drugie , wywiady ZAZWYCZAJ wsp. a to była wspólna akcja polskiego i francuskiego wywiadu. i daruj sobie takie wypowiedzi, czytałem twoje opinie na temat " obywatelstwa po legii cudzoziemskiej " i usmiać mi się chciało. Sam powinienieś złapac, że chłopak miał pdwujne obywatelstwo, a nie jet mówione że grand jest w polskim wywiadzie. A słowa " oddalismy kaja sojusznikom ' są wystarczająco wymowne. Skoro grand był tym " sojusznikiem "

ocenił(a) serial na 10
suspence111

Wywiady mogą ze sobą współpracować, ale oficer wywiadu nie może grać na dwa fronty. Jedynie szef wywiadu może zezwolić na przynależność do innych organizacji - ale w ramach oczywiście określonego zadania. Stąd się wzięło określenie, że agentowi nawet żonę musi zaakceptować przełożony :) Ale nigdy to nie jest na zasadzie - pracuję trochę dla tego wywiadu, a trochę dla tamtego :)

ocenił(a) serial na 10
Michael_1610

A co do obcego obywatelstwa - to za to się wylatuje ze służby. No chyba, że powtarzam - to jest w ramach jakiegoś działania!