PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=371288}
7,0 12 tys. ocen
7,0 10 1 12352
6,0 4 krytyków
Trzeci oficer
powrót do forum serialu Trzeci oficer

Hehe i przy okazji - jak Ci się podobała scena z Grandem z 8 odc.? :)

ocenił(a) serial na 6
Michael_1610

Michael nie chwaliłem się, ale jestem bliźniaczo podobny do Małasza. A tak poważniej to fotka z fabrykaobrazu.com. Scena z "Grandem" oczywiście świetna, jak z resztą każda w tym serialu z Małaszyńskim. Sceny z Pawłem są znakomite. W "Oficerze" to była najlepsza kreacja. Wg mnie przebił nawet Szyca, który zagrał fenomenalnie. Pokazuje to, ile pracy włożył w to Paweł. W "Oficerach" również był bardzo dobry, z tym, że nie miał już takiego pola do popisu. Niestety w "Trzecim" podejrzewam, że pojawi się na dobre, tzn na ostatnie trzy odcinki, co jest dla mnie największym minusem, tego - jakże dobrego - serialu.

ocenił(a) serial na 10
Brudny_Harry

Też tak uważam. Zdecydowanie za mało jest Granda w Trzecim. Z drugiej strony takie rozwiązanie na swój sposób też jest ciekawe. Bo temat Granda jest obecny w niemalże każdym odcinku. Co do pozostałych wątków Trzeciego, to narazie rozwija się wyśmienicie... A jestem już po 9 odcinkach :)

ocenił(a) serial na 10
Michael_1610

A poza tym - uważasz, że przesadzamy z tymi pochlebstwami na temat Oficera i kontynuacji?! ;)

ocenił(a) serial na 8
Michael_1610

Nie czytam spoilerów, ale na stronie itvp jest galeria "Trzeciego Oficera". Na jednej z fotek widać Granda i Kruszona w aucie. Może będą razem działać?
http://www.itvp.pl/event/trzecioficer/?page=galeria&gallery_id=25915&news_id=777 650
(4 fotka)

użytkownik usunięty
Michael_1610

No no, Harry fajny ten obrazek. Też myślałem o Grandzie w avatarze, ale nic fajnego nie znalazłem. Dobra, do rzeczy. Jeśli chodzi o odcinek ósmy to mam mieszane uczucia, może lepszy niż siódmy, ale to nie rewelacja. Oczywiście scena z Grandem najlepsza, ale ta na dachu też niezła. Reszta to, hm nie wiem jak to określić, nic szczególnego, że się tak wyrażę.