PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=371288}
7,0 12 tys. ocen
7,0 10 1 12354
6,0 4 krytyków
Trzeci oficer
powrót do forum serialu Trzeci oficer

Oczywiście mówię o ostatnim dialogu ze Sznajderem - Sz: "Poczekasz na mnie?", Ala: "To pytanie nie trzyma poziomu" :)

Tak więc ja jej wybaczyłem :) Wcześniej miała też dobre sceny z Sentem. Ogólnie Trzeci w wykonaniu Ali bilansuje 2 serię...

użytkownik usunięty
Michael_1610

I tak nie lubię Alicji. Szkoda, że Grand jej nie stuknął, kiedy Rita mu kazała w "Oficerach":)

ocenił(a) serial na 6

jak dla mnie postać Ali zarowno w "oficerach" jak i w "trzecim" to naslabsze ogniwo serialu z obsady ;/ Nie chce obrazac tej kobiety ale ta aktorka wyjatkowo nie nadawala sie do tej roli.

Peter_Kurten

mi takze Ala srednio przypadla do gustu, ale juz sie do niej przyzwyczailem. Choc zamiast niej widzialbym Kamille Baar (koniecznie w okularach, lekko zamotaną, niesmiałą ale ambitną)
btw. nawet pojawila sie w 1 czesci (ale w innym wydaniu) :)

ocenił(a) serial na 7
wiki_8

wg mnie ta aktorka nie nadawała się do postaci pani policjant-pscholog. W każdej scenie w jakiej grała miałem wrażenie że się zaraz rozpłacze - no chybba ze reżyser sobie tak założył. Pytanie mam na jakiej podstawie sporządziła portret psychologiczny zabójcy Koneckiego? na podstawie kulki w głowie??

kemposh

A mi tam Ala jakoś specjalnie nie przeszkadzała. Generalnie od momentu zniknięcia Kosmy stała się mniej irytująca. A ostatnia scena ze Sznajderem bardzo fajnie wyszła.

ocenił(a) serial na 10
M_a_r_q

Prawie go pocałowała:D
Coś czuje że jak Adrianek wróci z Ameryki to już na tak 99 procent nie będzie miał dziewczyny.
No i Aldonka chyba pierwszy raz w histori ich związku zrobiła dla niego coś naprawde dobrego i sama z siebie wróciła(swoją drogą fajne miała skarpetki:D)
Postać Ali zawsze mi się najmiej podobała nic na to nie poradze, pani Cynke nadaje się raczej do komedi niż kryminałów.

WOLVERINE55

Adrianek? chyba chodziło Ci o Damianka ;p
a co do komisarz Szymczyszyn to nie była w gruncie rzeczy taka tragiczna postać..oczywiście wszyscy chcieli w drugiej transzy w roli głównej widzieć Kruszona.. Ala z początku też mnie nie zachwyciła ale z czasem się do Niej przyzwyczaiłem.. na pewno trochę za często sie rozklejała(bądź sprawiała takie wrażenie) ale te Jej wtrącenia(np.'mimochodem' w 13.odc. TO) są jedyne w swoim rodzaju.. ;d

ocenił(a) serial na 10
Dunaj_2

No fakt chodziło mi o Damiana brata ''śliskiej mendy'' czyli Krzystofa Rysia:D

ocenił(a) serial na 7
WOLVERINE55

Damian to jakby dziecko inych rodziców, które podrzucili do Państwa Rysiów z nadzieją, że "na coś" się to zda...