Oczywiście mówię o ostatnim dialogu ze Sznajderem - Sz: "Poczekasz na mnie?", Ala: "To pytanie nie trzyma poziomu" :)
Tak więc ja jej wybaczyłem :) Wcześniej miała też dobre sceny z Sentem. Ogólnie Trzeci w wykonaniu Ali bilansuje 2 serię...
I tak nie lubię Alicji. Szkoda, że Grand jej nie stuknął, kiedy Rita mu kazała w "Oficerach":)
jak dla mnie postać Ali zarowno w "oficerach" jak i w "trzecim" to naslabsze ogniwo serialu z obsady ;/ Nie chce obrazac tej kobiety ale ta aktorka wyjatkowo nie nadawala sie do tej roli.
mi takze Ala srednio przypadla do gustu, ale juz sie do niej przyzwyczailem. Choc zamiast niej widzialbym Kamille Baar (koniecznie w okularach, lekko zamotaną, niesmiałą ale ambitną)
btw. nawet pojawila sie w 1 czesci (ale w innym wydaniu) :)
wg mnie ta aktorka nie nadawała się do postaci pani policjant-pscholog. W każdej scenie w jakiej grała miałem wrażenie że się zaraz rozpłacze - no chybba ze reżyser sobie tak założył. Pytanie mam na jakiej podstawie sporządziła portret psychologiczny zabójcy Koneckiego? na podstawie kulki w głowie??
A mi tam Ala jakoś specjalnie nie przeszkadzała. Generalnie od momentu zniknięcia Kosmy stała się mniej irytująca. A ostatnia scena ze Sznajderem bardzo fajnie wyszła.
Prawie go pocałowała:D
Coś czuje że jak Adrianek wróci z Ameryki to już na tak 99 procent nie będzie miał dziewczyny.
No i Aldonka chyba pierwszy raz w histori ich związku zrobiła dla niego coś naprawde dobrego i sama z siebie wróciła(swoją drogą fajne miała skarpetki:D)
Postać Ali zawsze mi się najmiej podobała nic na to nie poradze, pani Cynke nadaje się raczej do komedi niż kryminałów.
Adrianek? chyba chodziło Ci o Damianka ;p
a co do komisarz Szymczyszyn to nie była w gruncie rzeczy taka tragiczna postać..oczywiście wszyscy chcieli w drugiej transzy w roli głównej widzieć Kruszona.. Ala z początku też mnie nie zachwyciła ale z czasem się do Niej przyzwyczaiłem.. na pewno trochę za często sie rozklejała(bądź sprawiała takie wrażenie) ale te Jej wtrącenia(np.'mimochodem' w 13.odc. TO) są jedyne w swoim rodzaju.. ;d
No fakt chodziło mi o Damiana brata ''śliskiej mendy'' czyli Krzystofa Rysia:D