PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=371288}
7,0 12 tys. ocen
7,0 10 1 12343
6,0 4 krytyków
Trzeci oficer
powrót do forum serialu Trzeci oficer

Pojedynek zdecydowanie wygrany przez Wielgosza. Wprawdzie więcej czasu by mu to zajęło (w porównaniu do Rambo), ale i tak rozwaliłby Bourne'a zanim ten powiedziałby "przepraszam" :)

Michael_1610

Żal mi Cię człowieku. Kiedy już myślę, że głupszego tematu nie wymyślisz ty za każdym razem mnie zaskakujesz. W dodatku wszędzie cię pełno. Jak nie "Pitbull" to "Glina", człowiek nie ma po prostu spokoju. Jesteś natrętem, który stara się wszystkich przekonywać jaki to "Oficer" nie jest wspaniały i kogo to by nie pokonał Grand. Gdybym był twoim rodzicem, natychmiast bym cię ubezwłasnowolnił (no chyba że masz 12 lat, co by się nawet zgadzało) i wysłał na jakieś leczenie. A twoi koledzy, którzy cię tak bronią powinni mieć trochę rozumu i przyznać że masz wyraźny problem z psychiką.

ocenił(a) serial na 10
Basm

Hehe nie spinaj się tak ;) To nie pierwszy i nie ostatni temat tego typu, więc zachowaj energię na później :)

użytkownik usunięty
Basm

Byś użył rozumu, to zrozumiałbyś, że tematy w tym stylu to zwykłe żarty. Michael raczej nie jest dzieckiem, dziecko nie zrozumiałoby "Trzeciego Oficera". Zresztą wystarczy popatrzeć na styl jakim pisze. Te tematy to ŻARTY, nic więcej, trochę humoru. Akurat jego "koledzy", do których się zaliczam nie są pozbawieni rozumu, ja nie gwarantuje, że go posiadam, ale inni raczej tak:) No, ale to Twoje zdanie, nie pozostaje mi nic innego jak je uszanować i się z nim nie zgodzić.

Aaa...żarty. Nie zajarzyłem. Faktycznie, jak się spojrzy na to po kilku głębszych to rzeczywiście można boki zrywać. Nie pozostaje nic innego jak założyć kolejny temat na forum: Michael vs Tadeusz Drozda. A na egzaminie dojrzałości zamiast analizy "Nad Niemnem", dawać do obejrzenia Trzeciego Oficera.