PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=371288}
7,0 12 tys. ocen
7,0 10 1 12343
6,0 4 krytyków
Trzeci oficer
powrót do forum serialu Trzeci oficer

Moim zdaniem powinni dać tak Krusząn z Aldono Ala Ze Sznajderem A Grand powinien mieć nowo dziewczynę najlepiej przebojowo policjantkę.Ą akcja powinna się toczyć na zlikwidowaniu jakieś grupy przestępczej i przy okazji Rity.

ocenił(a) serial na 10
Ema97

Ja pomysł by w ewentualnej czwartej serii Beata(matka dziecka Granda) zwariowała i zamknęli ja w zakładzie psychiatrycznym.
Dziecko zostało by bez opiekunów i miało by trafić do domu dziecka...ale Tomek z Aldoną po długiej rozmowie zdecydowali by się starać o prawo opieki a z czasem o...adopcje.
To by było dość ciekawe zwłaszcza jeśli po tym ''wypadku'' Aldona nie mogła by mieć dzieci, no i jaki smaczek.
Poza tym oczywiście jakiś ciekawy wątek kryminalny ale tu się nie wypowiem.
Niemniej to tylko moje głupie dywagacje bo nic nie wiem o powstaniu kontynuacji.....
Scenarzysta ze mnie marny, niemniej taki wątek nie jest pozbawiony sensu bo Beata zawsze robiła wrażenie stukniętej.....

użytkownik usunięty
WOLVERINE55

ee, tam to powinno być tak że Grand powraca i chcę się zemścić na Ricie za to że go sprzedała Toporowi i chcę przy okazji zobaczyć swoje dziecko więc chcę odnaleźć Kruszona. Poza tym mogli by przywrócić Monda żeby zaczął wszystkich ścigać i mścić się taki wątek jak w drugiej części taki pieprzony ubek jak kondeja. A macie pomysła co by musiał zrobić Kruszon w czwartej części?? co by było motywem przewodnim całego filmu Ogólnie film oceniam 10/10