PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=371288}
7,0 12 tys. ocen
7,0 10 1 12352
6,0 4 krytyków
Trzeci oficer
powrót do forum serialu Trzeci oficer

http://www.itvp.pl/event/trzecioficer/ - wybacz Harry, że kopiuję wiadomość :) ale takie wydarzenie zdecydowanie zasługuje na nowy temat...

ocenił(a) serial na 10
Michael_1610

A oto informacje o Grandzie:

"[...] Jednak Jacek przewartościowuje swoje życie, a to za sprawą dramatycznych wydarzeń, w tym narodzin dziecka. Pojawia się w Warszawie, żeby pomóc w przeprowadzeniu pewnego bardzo ważnego zadania. Być może otrzyma od losu ostatnią szansę odkupienia swoich win…"

A jednak...

ocenił(a) serial na 10
Michael_1610

Po obejrzeniu zwiastuna jestem bardzo dobrej myśli ;) Czuję, że to będzie ta lepsza kontynuacja Oficera...

ocenił(a) serial na 10
Michael_1610

Wideoczat z Małaszyńskim. Paweł: "Wiem, że były takie koncepcje, żeby wybielić Granda - na co się nie zgodziłem. To nie jest postać, którą można wybielić..."

Coraz bardziej mi się podoba ten "Trzeci oficer" :)

ocenił(a) serial na 10
Michael_1610

podobno dziś przedstawiają jesienną ramówkę TVP. Ktoś wie czy będzie jakaś dłuższa relacja?

ocenił(a) serial na 6
Michael_1610

Po fotkach na profilu Sznajdera można wywnioskować, że naprawdę wyląduje w pierdlu...

ocenił(a) serial na 6
Michael_1610

W rzeczy samej. Zapowiada się bardzo dobrze. O wiele lepiej od "Oficerów". Wydaje mi się, że bardzo ciekawym może być wątek Senta. Bardzo intryguje mnie ta postać. Topa jest wg mnie bardzo dobrym aktorem i ciekawe jak wypadnie. Jeszcze 2 Tygodnie. Rozrywa mnie niecierpliwość.

ocenił(a) serial na 10
Brudny_Harry

Z kolei w opisie Kaja okazuje się, że Sent zginie... Jeśli będzie położony podobny nacisk na tę postać jak na Malwinę w Oficerze, to może być ciekawie.

ocenił(a) serial na 6
Michael_1610

Spoko. Takie wydarzenie naprawdę zasługuje na nowy temat.

ocenił(a) serial na 7
Brudny_Harry

Będzie dobrze:) Zwiastun ciekawy............

ocenił(a) serial na 10
jonaszmiauczynski

Jestem też ciekaw, jak wypadnia Kasia Maciąg. Pod kątem charakteryzacji wypada na razie bardzo dobrze ;)

ocenił(a) serial na 8
Michael_1610

Świetna młoda twarz, fajnie że stawiają na młodych.

ocenił(a) serial na 10
cinemaniac

Choć czasem to stawianie nie wypada najlepiej (patrz: Cynke)... :)

ocenił(a) serial na 6
Michael_1610

Katarzyna Maciąg w przeciwieństwie do jej imienniczki Cynke wygląda bardzo dobrze. Mam nadzieję, że gra również lepiej co nie jest wielką sztuką. Chociaż nawet jeśli nie gra, to jakaś atrakcja dla oka w serialu być musi. Jeszcze jedna rzecz. Jestem w siedemdziesięciu procentach przekonany, że trójka będzie lepsza od "Oficerów".

ocenił(a) serial na 10
Brudny_Harry

Ja również. Nawet jestem bliski wrzucenia oceny dyskontowej 10/10 :) za sam trailer...

użytkownik usunięty
Michael_1610

Już nie mogę się doczekać pierwszego odcinka.

ocenił(a) serial na 10

Hehe za niedługo chyba zaczniemy odliczać dni na forum ;)

ocenił(a) serial na 10
Michael_1610

No i kolejna pozytywna wiadomość. W galerii Kosmy są zdjęcia tylko z Oficerów, u Szymczyszyn 3 zdjęcia w bardzo podobnej scenerii...

Czyżby odeszli na głęboki drugi plan??? :)

ocenił(a) serial na 6
Michael_1610

No mam nadzieję, Jak ich widzę to nie dobrze mi się robi.
A co do zwiastuna "Trzeciego Oficera"...To jest zajebisty :)
Mam tylko nadzieję, że w zwiastunie nie wykorzystano najlepszych scen i że będzie ich o wiele więcej.

ocenił(a) serial na 6
Michael_1610

Odnośnie zdjęć na oficjalnej stronie zastanawiają mnie następujące sprawy:
1. Czy "Grand" TRENUJE NA STRZELNICY??? Chryste, jeżeli on naprawdę będzie współpracował z "Kruszonem" to scenarzysta przekroczy limit głupoty. Przypomnę, że to serial kryminalny, a nie fantastyczny, a duet "Grand" i "Kruszon" to jakby jakaś bajka.
2.Czy obok Jacka w samochodzie nie siedzi przypadkiem "Kruszon"???

ocenił(a) serial na 10
Brudny_Harry

2. Hehe całkiem niewykluczone :) Mi też to wygląda na Kruszona - krótkie blond włosy, lekko odchylone uszy... Mam nadzieję, że to dobrze wyjaśnią, choć co do tej współpracy i nowego wizerunku Granda (w tym punkowej fryzury) mam do tej pory największe wątpliwości...

Brudny_Harry

1. Na jakiejś strzelnicy trenuje chyba. A że ma polskiego MAG-a 95 to raczej w naszym pięknym kraju.

2. Ja tam nikogo nie widzę.

Dirty

No dobra widzę ;) Ale nie wiem kto to jest...

ocenił(a) serial na 6
Michael_1610

Zwiastun jest świetny.
1. Kogo trzyma Kruchy, a Pazura bawi się w "sąd Boży"?
2. Scena w kiblu, Kruszon vs. Sent.
K: Wystawiłeś im moją rodzinę? Wystawiłeś?
Uśmiech Senta, po czym następuje kopniak od Kruszona, Jerzy rewanżuje się tym samym.
3. Kruchy zwisający z drzwi pędzącej ciężarówki.
4. Kobieta, która patrzy w górę i leci na nią woda to pewnie córka Chenoira.
5. Ktoś otwiera trumnę, w której jest ... No właśnie co, lub kto?
6. Rita jako zakonnica w szpitalu przy łóżku Aldony.
7. Ludzie Matejewskiego do Senta:
LM: Kupili...
S: Co kupili?
LM: Ciebie!

Zapowiedź naprawdę niczego sobie.

ocenił(a) serial na 10
Brudny_Harry

i... "Agatka idzie do kasacji!" :)

ocenił(a) serial na 9
Michael_1610

No i mozna tez na stronei przeczytac zyciorysy postaci.
Tego wczesniej nie bylo.
Kruszon za mlodych lat zalozyl kapele uliczna w Kanadzie.
Ojciec ALdony jest prof. prawa.
Grupa dochodzeniowa CBS nazywala sie "Maraton"
no i tak dalej. Rozne rzeczy mozna tam przeczytac.

ocenił(a) serial na 9
bogus_2

Sent dostanie 1 mln. za sklonienie Kruszona do wykonania zadania.
Aldona ma wysoki pas w judo.
Alicja poznala wszystkie dziela Dostojewskiego do 16 roku zycia.

ocenił(a) serial na 9
bogus_2

A Grand z Kruszonem pojada z bomba do Nicei.
Troche to dziwne.

ocenił(a) serial na 7
bogus_2

A Grand jest policjantem, a Kruszon jest tak naprawdę grandem:) buahahahahahahahahahah. Bez kombinacji tylko. Niech scenarzyści tego typu opowieści nie bujają glową w chmurach. Lubię fantazyjne, artystyczne kino bez granic logiki, ale nie tutaj:)

ocenił(a) serial na 10
jonaszmiauczynski

Mam nadzieję, że nie pojadą razem jednym samochodem :) Nie przypuszczam, żeby scenariusz był w jakimkolwiek miejscu banalny - więc chyba nie musimy się tego obawiać?

ocenił(a) serial na 9
Michael_1610

No nie wie, ale to:
"Teraz wysyła Granda i Kruszona z sowiecką bombą do Nicei."
cytat ze strony
http://www.itvp.pl/event/trzecioficer/?page=bohaterowie&subpage=&news_id=777247& page_no=1

użytkownik usunięty
Michael_1610

A dlaczego w dziale "Bohaterowie" nie ma Topora? Mam nadzieję, że pojawi się w serialu. Ciekawe, czy Grand będzie szukał zemsty.

ocenił(a) serial na 7

Na Toporze nie. Raczej inteligentnej zemsty na Ricie:)

ocenił(a) serial na 10
jonaszmiauczynski

No właśnie nie ma Topora... Ciekaw jestem jak się odwdzięczy Ricie ten wybielony Grandzik z irokezem :/

użytkownik usunięty
Michael_1610

Może Toporek się pojawi, lubię go. Mam nadzieję, że Grand Ritę uśmierci. Trochę mu nie do twarzy z irokezem. Micheal widzę, że podobnie jak ja jesteś fanem "Oficera". Dasz mi gg? Będziemy mogli trochę pogadać na temat serialu.

ocenił(a) serial na 6
Michael_1610

Myślę, że "Topor" i "Kanibal" pojawią się w jakiś gościnnych występach jak to miało miejsce w "Oficerach".

Brudny_Harry

Przecież Grand wcale się nie wybielił (nie jest przecież Michaelem Jacksonem ;P) Według mnie ten irokez na głowie wskazuje, że kompletnie mu odbiło i nie widzi w swoim życiu żadnego celu poza zemstą.

Wyobrażacie sobie Granda jako czułego tatusia ?

Dirty

Pamietacie ze podczas emisji Oficerow na stronie itvp.pl, można bylo obejrzec odcinek na kilka dni przed premiera?
Wie ktos czy z Trzecim Oficerem tez tak bedzie?

andrzej_durma

Heh sam sobie opdowiadam :D
Dostalem odpowiedz od itvp, napisali ze bedzie mozliwosc ogladania "Trzeciego Oficera" na kilka dni przed premiera.

ocenił(a) serial na 10
andrzej_durma

Ale od 1 odcinka? Tzn. że już się powinien pojawić :)

Michael_1610

Heh, tego wlasnie nie napisali, ale podejrzewam ze w poniedzialek powinien byc,

ocenił(a) serial na 8
andrzej_durma

Odcinek 2 "Pułapka" jest już do obejrzenia i ściągnięcia na iTVP. Także do pobrania jest "Dezerter". Link: http://www.itvp.pl/player.html?mode=0&channel=452&video_id=42300

cinemaniac

A odcinek 1 da się ściąganąć ??? skąd ???

ocenił(a) serial na 10
Logan_Cole

Zapraszam na gg mam linki na 1 odcinek za friko bo na itvp musisz płacić

moje gg podane w moim temacie: "wow niesamowite"

Verti

Ale jak Matejewski wyśle Granda i Kruszona po tą bobme to oni się pozabijają nawzajem :D :D :D