Czytałem gdzieś niedawno, że "Trzeci Oficer" Ma być już w marcu w TV. Mamy marzec a tu ani widu ani słychu ani hu hu. Czyżby serial wyszedł im aż tak źle, że TVP wstydzi się go pokazać?
Masakra... Oficera i Oficerów machnąłem w całości przy pierwszym podejściu :) A teraz trzeba będzie czekać co tydzień na nowy odcinek. A zakładając takie tempo ekipy, dystrybucja na dvd ruszy pewnie za rok! :/
I jak tu być fanem polskich seriali? Proponuję rozwiązanie - najpierw całość w kinie, później dvd, a dopiero na samym końcu pokazywać darmo na TVP1/2 :)
Zgadza się. Według autorki blogu http://pawelmalaszynski-informacje.blog.onet.pl/ Trzeci Oficer będzie miał premierę we wrześniu. Dziewczyna jest w stałym kontakcie z Pawłem więc chyba wie co pisze.
P.S. na blogu jest już nawet dzień oraz godzina nadawania serialu, kto ciekawy niech poszuka :).
cos mi sie zdaje ze wydadza ten serial wczesniej na DVD, oczywiscie za odpowiednia oplata. Tym samym zarobia swoje, a kto bedzie niecierpliwy bedzie mogl zakupic ten serial.