PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=371288}
7,0 12 tys. ocen
7,0 10 1 12348
6,0 4 krytyków
Trzeci oficer
powrót do forum serialu Trzeci oficer

Czytałem gdzieś niedawno, że "Trzeci Oficer" Ma być już w marcu w TV. Mamy marzec a tu ani widu ani słychu ani hu hu. Czyżby serial wyszedł im aż tak źle, że TVP wstydzi się go pokazać?

ocenił(a) serial na 4
Kruchy_4

Serial ma się pojawić we wrześniu na antenie tvp2.

michaleczek7

Chyba się im coś po********ło- serial ma się ukazać PRAWIE ROK po zakończeniu zdjęć ???

ocenił(a) serial na 4
Dirty

Pół roku po zakończeniu zdjęć... Też bym chciał żeby szybciej się ukazał...

ocenił(a) serial na 10
michaleczek7

Masakra... Oficera i Oficerów machnąłem w całości przy pierwszym podejściu :) A teraz trzeba będzie czekać co tydzień na nowy odcinek. A zakładając takie tempo ekipy, dystrybucja na dvd ruszy pewnie za rok! :/

I jak tu być fanem polskich seriali? Proponuję rozwiązanie - najpierw całość w kinie, później dvd, a dopiero na samym końcu pokazywać darmo na TVP1/2 :)

michaleczek7

Zgadza się. Według autorki blogu http://pawelmalaszynski-informacje.blog.onet.pl/ Trzeci Oficer będzie miał premierę we wrześniu. Dziewczyna jest w stałym kontakcie z Pawłem więc chyba wie co pisze.

P.S. na blogu jest już nawet dzień oraz godzina nadawania serialu, kto ciekawy niech poszuka :).

ocenił(a) serial na 6
Kruchy_4

cos mi sie zdaje ze wydadza ten serial wczesniej na DVD, oczywiscie za odpowiednia oplata. Tym samym zarobia swoje, a kto bedzie niecierpliwy bedzie mogl zakupic ten serial.

ocenił(a) serial na 10
Kruchy_4

No wreszcie!

Przed chwilą zobaczyłem pierwszy spot reklamujący Trzeciego Oficera na TVP2 (puszczany przed emisją Oficera od poniedziałku do środy ok 21).

Trzeci Oficer od września na TVP2.